Trans-human ontwikkelingen

Standaard

“Laten we dan bij het begin beginnen. Allereerst moeten we eens gaan kijken naar de biologie van de mens. In feite is de mens dus een soort biologische computer. Wetenschappers zijn er inmiddels allang in geslaagd om met nanotechnologie synthetisch DNA na te maken. Via vaccinaties wordt synthetisch DNA mogelijk al jaren lang onze kinderen geïnjecteerd. Doordat je zelf het DNA kunstmatig kunt fabriceren, kun je dus ingrijpen op het originele DNA. De technologie is al zover dat je de code binnen dit synthetisch DNA (genaamd GNA) op afstand kunt activeren (via bijvoorbeeld H.A.A.R.P. of simpelweg via uw mobiele telefoon). Omdat instanties als het RIVM dit nooit toe zullen geven en omdat vaak alleen de toplaag binnen een dergelijke organisatie op de hoogte is van zo’n dubbele agenda, zal dit voor velen als een fabeltje beschouwd blijven worden.
Wat niet meer als een fabeltje beschouwd kan worden, zijn de chemtrails. Onder het alibi van weerbeïnvloeding of liever gezegd de ‘Global Warming‘ hoax, sprayen overheden ons luchtruim vol. Maar er zit misschien wel meer in die chemtrails dan de bijvooorbeeld aluminium- of andere chemische deeltjes die het licht moeten weerkaatsen of wolkvorming moeten stimuleren…”

transhumanismIn mijn vorige artikel heb ik het woord ‘trans-human’ al genoemd. Voor iedereen die geen zin of tijd heeft om de daarin genoemde documentaire te bekijken of die genen die de Engelse taal niet zo goed beheersen zal ik proberen in het kort uit te leggen wat daarmee wordt bedoeld.

Trans-humanisme is niet een vorm van humanisme. Het is geen religie. Het is geen filosofie. Nee het is de technologische fase waarin het menselijk ras door de heersende elite is mee gesleurd. We zitten er midden in! Daarom is het zeer belangrijk dat u zich dat gaat realiseren. Ik heb in dit artikel al eens aangegeven waarom in mijn optiek Google het woord Android voor het besturingssysteem van smartphones en tablets gekozen heeft. Het woord androïde betekent eigenlijk het zelfde als ‘trans-human’ (d.i. Engels voor “voorbij het menselijke”), namelijk half mens half robot. En …nee!…dat is niet iets van de…

View original post 1.446 woorden meer