Pater Daniël Maes: De kracht van het zwaar gewonde Syrische volk

Leave a comment Standaard

DE KRACHT VAN HET ZWAAR GEWONDE SYRISCHE VOLK
De geplande westerse overheersing met islamdictatuur gaat niet door
Juni 2013, Pater Daniël te Syrië

Pater Daniël Maes o.praem in Syrië

Syrië, juni 2013. Een „dubbeltje op zijn kant‟, al twee jaar lang. Zal Syrië uitgemoord en verwoest wegzinken in het moeras van de Arabische lentecollectie of zal het ondanks alles stand houden? We hebben het reeds uitvoerig beschreven, ook al twee jaar lang. Syrië houdt stand en openbaart de leugens waarmee de zogenaamde “internationale gemeenschap” (eigenlijk het westen) dit land heeft willen ontwrichten en overheersen. * De geplande nieuwe westerse overheersing en de vestiging van een nieuwe islamdictatuur gaan deze keer in Syrië niet door, al wordt het land erg uitgemoord en verwoest.
Ziehier de “tien geboden” die als handleiding moesten dienen voor de vurig verlangde “creatieve chaos”. Het zijn tien leugens die de voornaamste kwakkels van de huidige internationale politiek én media uitmaken.

Lees hier verder… 

http://vcd-lokaal.be/source_dossiers/het%20zwaar%20gewonde%20syrische%20volk.pdf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s