Oekraïne probeert opnieuw namens NAVO oorlog met Rusland uit te lokken

Standaard

Oekraïense leger verplaatst grote hoeveelheden tanks, artillerie en raketwerpers naar grenzen met de Krim – 1000 Amerikaanse mariniers in Odessa voor ‘false flag’ operaties tegen Rusland – ISIS trainingskampen in Oekraïne


Gezien de massale militaire opbouw langs de Krim lijkt het erop dat het regime in Kiev groen licht uit Brussel en Washington heeft gekregen om opnieuw te proberen een oorlog met Rusland uit te lokken.


Het door de EU, de VS en de NAVO gesteunde illegale fascistische regime in Kiev heeft afgelopen week opnieuw geprobeerd een oorlog met Rusland uit te lokken, door met zwaar bewapende terroristen en tanks het vuur te openen op Russische grenstroepen. In de Westerse media werden de gebeurtenissen zoals gebruikelijk verdraaid voor het zoveelste staaltje leugenachtige anti-Putin propaganda. Bovendien zijn er berichten dat Oekraïne plaats biedt aan ISIS trainingskampen, zodat de islamitische terroristen straks ook tegen de Russen kunnen worden ingezet. De door Westerse globalisten geplande oorlog met Rusland is hiermee opnieuw een stap dichterbij gekomen.

Lees meer…