Aan het adres van de zittende Paus Franciscus: “Benedictus XVI beklaagt zich over ´verdonkeremanen´ van God in de Liturgie”

Standaard

E.J. Bron

Screenshot_56

Paus Franciscus (rechts) en de emeritus paus Benedictus XVI. Duidelijker kan een emeritus paus het afwenden van de Katholieke Kerk van haar 2000-jarige weg niet bekritiseren – waarvoor de nieuwe en linkse paus Franciscus verantwoordelijk is.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

BENEDICTUS WAS EEN TRADITIONALIST. FRANCISCUS IS EEN LINKSE POPULIST DIE HET VOLK EN DE REGERINGEN NAAR DE MOND PRAAT

De onenigheid tussen de teruggetreden paus Benedictus, een voorvechter van de roomse Liturgie en een waar christen, en de nieuwe, linkse Paus Franciscus valt niet meer te ontkennen. Als BENEDICTUS zich beklaagt over “het verdonkeremanen”van God in de Liturgie”, dan is deze klacht direct tegen zijn opvolger Franciscus gericht.

View original post 1.091 woorden meer