Pater Daniel: ‘Syrië is nu werkelijk het centrum van het wereldgebeuren’

Standaard

Vrijdag 13 april 2018.

Pater Daniel Maes:

“Goede vrienden, Syrië is nu werkelijk het centrum van het wereldgebeuren. Oost Ghouta is bevrijd tot grote vreugde van de mensen. Damascus van hieruit ten val brengen lukt niet meer. Of de collectieve hysterie met een chemische aanval helpt, na de spectaculaire show rond de vergiftiging van de Skripals als voorwendsel voor een militaire invasie, valt nog te bezien.  Gelukkig, de eenzijdige wereldoverheersing van de Angelsaksisch-zionistische “nieuwe wereldorde” is (bijna) voorbij.

Rusland, China en bondgenoten zullen geen slaven zijn. Ze zijn ook niet uit op oorlog voeren of andere mogendheden zoveel mogelijk boycotten. Ze willen samenwerken en als volwaardige wereldmachten en partners erkend worden. Het westen heeft met zijn morele waarden ook de redelijkheid opgegeven. Het internationaal recht werd vervangen door het recht van de sterkste en het wil de soevereiniteit van Syrië gewoon breken, kost wat kost. Als het niet met terroristen kan, moet het met een militaire interventie gebeuren onder gelijk welk voorwendsel. Gelukkig kan inmiddels Rusland vastberaden weerstand bieden. In Syrië gaat de mensheid ofwel naar een mogelijke zelfvernietiging ofwel naar een nieuwe multipolaire samenleving.

Bijgevoegd krijg je een grote hoeveelheid informatie met video’s die op overweldigende wijze de blijvende leugens over Syrië in onze media ontmaskeren. Hierin wordt je de werkelijkheid en de waarheid getoond van wat er echt gaande is, wat gelukkig steeds meer mensen inzien.

Helaas zijn er nog te veel anderen, die niet beseffen dat ze gehersenspoeld zijn en daarom de oorlogszucht van wereldheersers blindelings blijven steunen”.

Ik hoop aanwezig te kunnen zijn en het tweede deel van ons oorlogsdagboek voor te stellen. Graag zal ik ook een babbeltje slaan met wie het wenst.

Link vanwege de uitgever om het boek te bestellen: https://www.deblauwetijger.com/product/daniel-maes-oorlogsdagboek-deel-ii/

Bron: Per E-mail van Pater Daniel ontvangen