Vaccinatie als drager van microchips, nano-dust, nano-chips en MEMS

Standaard

Gelezen bij Jan Lightheart

“Vergeet ook niet de vaccinaties als potentiele drager van alle mogelijke microchips, nano-dust en nano-chips en MEMS, micro electro mechanical systems en wat allemaal dies meer zij. Allemaal erop gericht om via de grote toename van beinvloedingsmogelijkheden via zenders wereldwijd opgesteld en rondgevlogen via dit type kanalen de zhombies verder te controleren, te sturen, te beinvloeden, op te winden tot rust te brengen enzovoorts enzovoorts.

RFID, MICROCHIPS, NANO-dust VEREISTEN EEN IN TOENEMENDE MATE CHEMISCH GEDROGEERDE BEVOLKING, want zonder dat gaat het niet lukken. De bevolkingen doorzien de leugen van de massamedia in toenemende mate, dus er worden sterkere middelen in het geweer gebracht.

Pas op en wees waakzaam. Accepteer geen enkele pil. Ben je depressief, ga na waar dat uit voortkomt en verander je leven, maar verrek het om ook maar enige chemische drug om dit soort redenen te accepteren, want het brengt je alleen maar verder van je doel, je missie of je pad af.”

 

Lees verder >>> https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2016/03/05/van-bilderberg-naar-science-non-fiction-transhumanisme/