Video: Stanley Plotkin spreekt onder ede over vaccin ingrediënten

Standaard

“Dokter Stanley Plotkin wordt beschouwd als een van de meest toonaangevende experts betreffende vaccins en vaccinaties.

In de jaren zestig speelde hij een cruciale rol in de ontwikkeling van het rodehondvaccin en verschillende fabrikanten vragen hem om zijn adviezen. Dus zijn aanwezigheid bij een vaccinatie-proces is niet shockerend. Wat shockerend is, is het relatieve gemak dat Plotkin heeft bij het bespreken van enkele ingrediënten in vaccins, waarvan hij vindt dat alle kinderen die moeten krijgen. Plotkin erkent dat apenvirus, varkensvirus, kalfsserum, caseïne, varkensgelatine, humaan albumine en MRC-5 humane diploïde cellen worden gebruikt bij het genereren of produceren van verschillende vaccinaties. Meest vreemd is het deel aan het einde waarin Plotkin beschrijft welke vaccins werden geproduceerd met behulp van gehakte foetus organen.

Op de vraag of mensen religieuze bezwaren tegen vaccinatie moeten hebben, zei Plotkin: “Nee.” Hij zei dat hij op de hoogte was van het bezwaar tegen vaccinatie dat sommigen hebben omdat sommige vaccins foetaal weefsel bevatten, maar dat de katholieke Kerk een document heeft dat gevaccineerden bevrijdt van hun morele schuld. Dr. Stanley Plotkin zei: “Ik denk dat het impliceert dat ik het individu ben dat naar de hel zal gaan vanwege het gebruik van afgebroken weefsels, wat ik graag doe”.”

*** *** ***

  • Iemand stuurde me deze goede raad om een vaccin, dat verplicht zou kunnen worden in crisistijd, toch te weigeren. Vraag de arts of hij kan verzekeren dat het vaccin geen cellen bevat van MRC (5) (van geaborteerde baby’s). Dat kan hij niet, want dat hebben ze allemaal. Dan kun je vriendelijk weigeren“. – Pater Daniel Maes, 29 mei 2020.