Huidige vaccinatiegeschiedenis: van IG-Farben tot Bilderberg

Standaard

Archief: de weg terug naar de verdwenen website

Web.Archive.org/web
Onderstaand artikel komt uit het Web Archief. De oorspronkelijke video’s zijn hieronder weggehaald! En niet alle linken werken goed! Ga daarvoor naar bovenstaand adres!


Chemie-farmaceutische kartels, WWII en hun financiers! 

Driekwart eeuw geleden bestond het chemische en farmaceutische kartel IG-Farben uit multinationals welke werd georganiseerd in 1904 toen de zes grootste chemische bedrijven (Badische Anilin, Agfa, Bayer, Hoechst, Weiler-ter-Meer en Greisheim Electron) in Duitsland dit kartel begonnen te vormen. Dit chemische bedrijf verkreeg een behoorlijke reputatie omdat het de NSDAP en de verdere opbouw van NS Duitsland financierde. IG-Farben was het ware geesteskind van de Rothschild’s (door de Warburg connectie), en vormde een zeer machtig kartel. Het werd ook wel ‘de staat in een staat’ genoemd en kende zelfs haar eigen spionagedienst (NW-7) met prins Bernhard als spion waar de latere beruchte Gestapo direct mee te maken had die zijn weg vond naar de Verenigde Staten van Amerika, de fundering van de geheime stay-behind GLADIO…

View original post 9.141 woorden meer