DNA herschreven door RNA – het coronavirus is bedoeld om ons DNA aan te passen

Standaard

Ramon Walter (Facebookvriend): “Ik weet het niet voor honderd procent zeker, maar voor 100 miljard procent zeker dat het vaccin tegen het coronavirus bedoeld is om ons DNA aan te passen. We hebben het hier over het grootste publieke experiment aller tijden. Onze kinderen maken al deel uit van dit experiment, alle waarschuwingen van klokkenluiders ten spijt. Kijk, dat jij en ik hem niet nemen interesseert ze ook niet zoveel. Er blijven nog zoveel honderden miljoenen mensen over die hem wel nemen en daar ligt ook de focus op.

Je kunt alle eigenschappen van een mens aanpassen als je aan het DNA gaat sleutelen. Als je kijkt naar de generaties van de afgelopen 40 jaar zie je al dat er veel mensen structureel zijn veranderd door de DNA cellijnen in vaccinaties. Kijk naar de bouw, het bewustzijn (zowel positief als negatief), neurologisch en psychisch. Onze kinderen, ja dat is de generatie waar ze de meeste focus op hebben gelegd. Het gaat om de evolutionaire stap, namelijk die van het transhumanisme.

Er zit menselijk embryonaal DNA in de vaccinaties, zoals WI38, MRC-5, RA 27-3, HEK6 en Per.C6. Dit lijkt dus ook genderverwarring in kinderen te veroorzaken (onderzoek Terry Piper). Oraal binnengekomen vreemd DNA wordt normaliter in het spijsverteringkanaal verteerd, maar het direct ingespoten DNA komt via de bloedbaan in de lichaamscellen en gaat daar een interactie aan met het menselijke DNA van de ontvangers van de vaccins. Er wordt een zodanig sterke invloed uitgeoefend op het menselijk DNA, dat dit (kleinere of grotere) veranderingen kan ondergaan, waardoor functies kunnen uitvallen en/of de celdeling op hol kan worden gejaagd (hetgeen dan ook tot kanker kan leiden).

DNA kan herschreven worden door RNA (een synthetisch stukje DNA) te laten dienen als zoekfunctie. Het RNA zoekt als het ware het stukje DNA uit al die miljoenen stukjes code en zegt dan; “hier moet je het gewenste stukje uitknippen en het vervangende stukje plakken”. Het werkt als de ‘zoek en vervang functie’ als in de tekstverwerker van Microsoft Word. Als je kijkt naar het vaccin van Inovio, die zogezegd tegen het coronavirus moet werken, wordt er al duidelijk in de krant gemeld dat er synthetisch DNA inzit. U weet wel, wij moeten altijd melden wat we doen ook al begrijpt de rest er geen snars van.

Vaccinaties kunnen daadwerkelijk gebruikt worden om het menselijk DNA aan te passen. Dat kun je voor algemene stukjes code doen die bij iedereen hetzelfde zijn middels een algemeen vaccin of dat kun je op maat doen door maatwerk-vaccins; waarbij het woord vaccin als dekmantel gebruikt wordt.

Het erge is ook, en dat vraagt moed om dat te aanvaarden, dat wij bewust hier aan blootgesteld worden. En dat het niet per ongeluk om foutjes gaat, maar dat ze donders goed weten waar ze mee bezig zijn. Dan heb ik het hier niet over je huisarts of over het RIVM. Zij zijn slechts uitvoerders van dit geheel. Nee, de hand van de vaccinindustrie reikt veel verder en dieper. Er is geen industrie in de wereld die meer vrijheid en immuniteit krijgt van de overheid, dan de farmaceutische industrie.

Het mag dus ook geen verrassing heten dat er mogelijk steeds meer kinderen ontstaan bij wie het geslacht nog onduidelijk is. Dit ontstaat voornamelijk door verwarring van het DNA in de vaccinaties. Snap je nu de enorme promotie van genderneutraliteit in de media? Dit is een voorbereiding op wat steeds meer komen gaat, na de verplichting van de BMR-vaccinatie (DNA van meisje Wl-38). En alle andere vaccins die wij onszelf en onze kinderen moeten toedienen, zoals het coronavaccin. En vergeet niet dat er nog vele vaccinaties in de pijplijn liggen, en die er aankomen. De jeugd wordt via de weg van de normalisering van geslachtsverandering (transseksualiteit) voorbereid op de verandering in een hybride mens (transhumanisme).

Iedereen die dit allemaal maar wilde fantasieën van doorgedraaide complotdenkers vindt, zal mogelijk pas weer terug willen zwemmen als de fuik zich te ver gesloten heeft, en die tijd gaat snel komen. Ze hebben een probleem gecreëerd en komen vervolgens wereldwijd met de oplossing, een vaccin. Trap er niet in mensen. Het is te onwerkelijk, te groots, te duivels voor velen. Velen zullen in de val gaan trappen, alweer. We leven in een wereld waarin onder het mom van ‘de wetenschap’, een geheime oorlog tegen het menselijk leven wordt verklaard. Het is de grote truc, keer op keer, van de negatieve krachten op aarde onder het mom van waarheid en ‘goede bedoelingen’, PRECIES de omgekeerde agenda uit te voeren!”