Elite COVID-19 Actie: Nu komt de Davos ‘Great Reset’

Standaard

Voor degenen die zich afvragen wat er zal komen nadat de GECREERDE ”pandemie” van Covid-19 de hele wereldeconomie met succes heeft stilgelegd en de ergste depressie sinds de jaren dertig van de vorige eeuw heeft verspreid, hebben de leiders van de belangrijkste globaliserings-NGO, het Davos World Economic Forum, zojuist de contouren onthuld van wat we nu kunnen verwachten. Deze mensen hebben besloten om deze crisis te gebruiken als een kans.

Op 3 juni onthulde het Davos World Economic Forum (WEF) via hun website de contouren van hun komende forum in januari 2021. Ze noemen het “The Great Reset.” Het houdt in dat we gebruik maken van de onthutsende impact van het corona angst virus om een zeer specifieke fascistische agenda te bevorderen.

Hier verder lezen…