Onderzoek naar de HORROR ingrediënten van de C@VID negentien vaccinatie

Standaard

Dr. Carrie Madej: 

Ik heb belangrijk nieuws. Iedereen moet dit weten. Ik hoop dat je wilt nadenken over wat ik ga vertellen. Ik bestudeer al 20 jaar de effecten van vaccins. Ik ben erg gefocust op dit onderwerp, omdat er veel onwaarheden worden verkondigd en veel dingen niet kloppen. Dingen worden verzwegen en ik wil dit graag met je delen. 

Censuur

Facebook verwijdert veel posts van mij en andere artsen. Ik wilde eigenlijk ophouden met mijn Facebook account. Maar er wordt zoveel verzwegen en ik wil de waarheid duidelijk maken om daarmee onze gezondheid veilig te stellen. Deze informatie is van levensbelang en daarom ben ik maar niet met Facebook gestopt. Zoveel mogelijk kennis delen maakt echt een groot verschil. Dus geef dit ook door aan je vrienden en familie.
Op wat ik je nu ga vertellen, zul je waarschijnlijk reageren met “Dat kan niet, dit gebeurt allemaal niet, want ik vertrouw de overheid en ik vertrouw op de Bill Gates Foundation”. Veel artsen, wetenschappers en biologen hebben dit al naar buiten willen brengen. Ze hebben dit jarenlang geprobeerd, maar ze worden op de een of andere manier steedsdoodgezwegen. 

Veel van mijn collega’s en ikzelf hebben vaak pogingen gedaan om het complete verhaal te vertellen. Meestal tevergeefs. Daarom zie je ook geen professionals naar buiten komen met echte feiten. Af en toe komt één iemand met een artikel, maar niet de hele groep artsen. Het gaat om te veel geld en ons wordt de mond gesnoerd. We hebben in de geneeskunde duidelijk geen vrijheid van meningsuiting. Ik ga me in dit interview focussen op de COVID19 vaccinatie.

Ik wil jullie een belangrijke vraag stellen: Wat betekent het voor jullie om een gewoon gezond mens te zijn? Ik ga namelijk vertellen wat de ingrediënten van de COVID-19 vaccinatie zijn. We worden erg misleid door de media. Dus ik deel hier mijn kennis, dan kun je zelf je conclusies trekken.

Lees hier verder