Wereldwijde samenzwering tegen God en de mensheid – pater Daniel

Standaard

Wereldwijde samenzwering tegen God en de mensheid

Pater Daniel Maes:

“De voormalige apostolische nuntius in de VS, Mgr. Carlo Maria Viganò schreef op 25 oktober 2020 zijn tweede open brief aan president Donald Trump. Het is bijzonder duidelijke taal. We beleven een “wereldwijde samenzwering tegen God en de mensheid”. Hij klaagt het stilzwijgen aan van zovele burgerlijke en kerkelijke autoriteiten. De krachten van het Kwaad leveren een goed georganiseerde en verwoede strijd tegen de krachten van het Goede, die gedesoriënteerd en ongeorganiseerd zijn. Dagelijks wordt de basis van de samenleving meer vernietigd; “het natuurlijk gezin, respect voor het menselijk leven, liefde voor het land, vrijheid van onderwijs en zakendoen”.

Zowel staatshoofden als religieuze leiders “geven toe aan de zelfmoord van de westerse cultuur en haar christelijke ziel terwijl de fundamentele rechten van de burgers en gelovigen worden ontkend… in naam van een onmenselijke, gezichtsloze tirannie”.

Het globale plan dat uitgewerkt wordt, heet het “Grote Reset”. Hier zitten “gewetenloze figuren” achter die het “World Economic Forum” en “Event 201” financieren en hun programma opleggen. Vrijheid berovende maatregelen en het afschaffen van privé-eigendom worden nagestreefd samen met het opleggen van een vaccinatieprogramma tegen covid-19 en covid-21, door Bill Gates en de belangrijkste farmaceutische groepen gepromoot.

Bovendien zal een gezondheidspaspoort met digitale ID ingevoerd worden. Wie dit niet aanvaardt, wordt opgesloten. De wereldwijde economische crisis, die werd uitgelokt, moet dienen om de samenleving de genadeslag toe te brengen en de nieuwe wereldorde op te leggen. Nu al kunnen burgers wereldwijd gearresteerd worden als ze een wandeling maken in het park of geen mondmasker dragen. “En terwijl de politici in hun paleizen gebarricadeerd zijn en decreten uitvaardigen zoals Perzische satrapen, gaan bedrijven failliet, gaan winkels dicht en worden mensen verhinderd om te leven, te reizen, te werken en te bidden.”

De rampzalige gevolgen zijn nu al volop zichtbaar: wanhopige mensen die zelfmoord plegen, kinderen die afgezonderd worden…

[..] Er is verzet nodig tegen de werelddictatuur. Achter dit verzet moeten wij ons scharen met geloof en moed. “Het alternatief (nvdr: in de VS) is om te stemmen voor een persoon die gemanipuleerd wordt door de Deep State, ernstig gecompromitteerd door schandalen en corruptie, die de Verenigde Staten zal aandoen wat [..] Premier Conte doet met Italië, President Macron met Frankrijk, Premier Sanchez met Spanje, enzovoorts. Het chanteerbare karakter van Joe Biden [..] zal hem blootstellen aan een gewetenloos gebruik, waardoor onwettige machten zich kunnen mengen in zowel de binnenlandse politiek als het internationale evenwicht.”

Er is echter hoop. De grote Reset zal mislukken. “De nivellerende onmenselijkheid van het globalistische project zal miserabel versplinterd worden door de krachtige en moedige weerstand van de kinderen van het Licht.” (https://www.mondialisation.ca/lettre-ouverte-au-president-des-etats-unis-donaldtrump-mise-en-garde-contre-linitiative-great-reset-visant-a-dominer-lhumanite-et-adetruire-les-droits-et-libertes/5650651)

Bron: E-mail bericht van pater Daniel Maes