Operatie Dark Winter: Biden waarschuwt voor ‘donkere winter’ in Amerika

Standaard
De democratische presidentskandidaat, Joe Biden, die tot tweemaal toe de term ‘donkere winter’ gebruikte in zijn debat, bewijst dat er een valse vlag-aanval aanstaande is. Online wordt gerefereerd aan een simulatie van een bioterroristische aanslag uit 2001, bekend als ‘Operation Dark Winter’.

Al decennia lang worden er talloze simulaties uitgevoerd, om de verdediging van het land tegen biologische en chemische aanvallen te testen.
Biden’s opmerking laat zien, dat de regering zich voorbereidt om opzettelijk biologische wapens los te laten, om de daaropvolgende chaos te gebruiken om meer controle te krijgen, een tactiek die bekend staat als een valse vlag-aanval.

Iedereen, van psychologen tot buitenlandse regeringsfunctionarissen, heeft herhaaldelijk gewaarschuwd dat de pandemie wel eens zou kunnen leiden tot een ‘donkere winter’, waarin burgers opgesloten zitten, vanwege het virus en de kou.

(..)

Lees hier verder: https://eindtijdnieuws.com/operatie-dark-winter-biden-waarschuwt-voor-donkere-winter-in-amerika/