De Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld (6)

Comment 1 Standaard

Nieuwsbrief van Franklin ter Horst, 14-12-2020

To translate his newsletter into different languages, click here

Vervolg Covid-19 stappenplan fase 2: In de loop van 2021 zal het vaccinatiepaspoort geïntroduceerd worden en verplicht worden voor iedereen. Ook zal de verplichte app worden ingevoerd voor tracking / tracing van de bevolking. Alle mensen die instemmen met de agenda, zullen mogen toetreden tot het nieuwe systeem, het nieuwe normaal, The Great Reset. De minderheid die tegen de agenda is, zullen beperkt worden in hun mogelijkheden op het vinden van werk, te reizen en zelfs te leven. Vanaf het voorjaar zullen de overheden de volledige controle overnemen van voedsel en brandstof en zorgen voor beperkingen op toeleveringsketens waardoor er toenemende voedseltekorten zullen ontstaan. De wereldeconomie zal geleidelijk aan instorten. Publieke kritiek tegen de maatregelen van de overheden zal met harde hand neergeslagen worden. Tegenstanders zullen worden neergezet als de grootste publieke vijanden van degenen die bereid zijn zich te onderwerpen.

De identiteit van een individu zal gereduceerd worden tot een app of chip die vrijwel alle persoonlijke activiteit registreert. Om rechten te verkrijgen, moet je ‘goed gedrag’ vertonen. De burgers die zich hiertegen verzetten zullen te maken krijgen met door regeringen ingezette veiligheidstroepen. De marionetten van de machthebbers zullen de staat-van-beleg of een andere vorm van een permanente noodtoestand afkondigen. De vrijheid van meningsuiting wordt volledig afgebroken. Zo wil Brussel dat er door platforms als Facebook en Google harder wordt opgetreden tegen wat zij nepnieuws noemen.“We kunnen het niet toestaan dat onze samenleving wordt gemanipuleerd. Er wordt in georganiseerd verband wantrouwen gezaaid en de democratische stabiliteit wordt ondermijnd. De desinformatie over coronavaccins is een goed voorbeeld. We willen niet dat desinformatie onze kans om zeep helpt om door vaccinatie uit de corona-ellende te komen.” aldus Vera Jourova één van de trekpoppen in Brussel.

Lees hier verder: www.franklinterhorst.nl

Een gedachte over “De Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld (6)

  1. Pingback: Franklin ter Horst: de Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld – in 7 delen | Geef Mij je liefde

Reacties zijn gesloten.