De Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld (1)

Comment 1 Standaard

Nieuwsbrief van Franklin ter Horst, 09-11-2020

To translate his newsletter into different languages, click here

Covid-19 is niet de naam van een virus maar de codenaam van een internationaal plan voor de controle en vermindering van de wereldpopulatie. Zie ook deze video.Wij zijn getuige van de grootste misdaad in de menselijke geschiedenis. Dit plan is de afgelopen decennia ontwikkeld en in 2020 in de praktijk gebracht. Het gaat om een plan waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord. Neem daarom eens de moeite de Covid-19 reis naar globalisering van de wereld te openen om te zien hoe veelomvattend de plannen van de machthebbers zijn om de wereldbevolking volledig te onderwerpen. De wereldbevolking wordt sinds het begin van 2020 geconfronteerd met ontwikkelingen die nog nooit eerder in de geschiedenis zijn vertoond. Overheden confronteren de wereldbevolking met een serie absurde maatregelen die het leven van honderden miljoenen mensen ontregelen met machthebbers op de achtergrond die de hele wereld in één grote gevangenis willen veranderen.

Covid-19 is geen complottheorie maar tot in detail gepland. Het vormt een onderdeel van het in 1971 ontwikkelde Masterplan wat tot dusver nog voor iedereen op internet te controleren valt. Alles wat toen werd gespecificeerd, wordt vandaag geïmplementeerd punt voor punt. Een ander onderdeel van het masterplan is The Great Reset van het World Economic Forum en Agenda 2030 wat ik in een aantal vorige nieuwsbrieven al heb uitgelegd.

Klaus Schwab is de oprichter van het ‘World Economic Forum’ in 1971. De eerste bijeenkomst werd gehouden in Davos, Zwitserland.  Ongeveer 450 deelnemers uit 31 landen – managers van verschillende bedrijven in Europa, evenals leden van de Europese Commissie, en vooraanstaande academici van Amerikaanse universiteiten – kwamen bijeen om betere beheertechnieken te bespreken. In 2016 bedacht Schwab de term de Vierde Industriële Revolutie om onder meer de verreikende impact van het digitale tijdperk te beschrijven. De bijeenkomst riep bij velen diepgaande ethische vragen op.

En terecht want het plan van de machthebbers is de wereld volledig te hervormen. Voor dit doel zitten wereldwijd uitvoerende marionetten op de troon om het nieuwe normaal van het Masterplan uit te voeren. Ook de rol van de media wordt uitvoerig in het plan toegelicht. Logisch natuurlijk, want het beleid van de media wordt voor een belangrijk deel bepaald door de machthebbers.

Het Covid-19 plan laat zien dat er krachten bezig zijn die alles willen ontmantelen wat de mens tot dusver heeft opgebouwd. Het huidige wereldbestel zal plaats moeten maken voor een Nieuwe Wereldorde waar geen plaats meer zal zijn voor de mening van het individu en het geloof in God. Om het plan verder uit te voeren wordt de wereldbevolking vanaf het voorjaar van 2020 gekneveld met volstrekt onzinnige maatregelen zoals de anderhalve meter samenleving, contactverboden,  slavenmaskers, avondklok, staat van beleg, en nog veel meer.

Lees hier verder: www.franklinterhorst.nl

Een gedachte over “De Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld (1)

  1. Pingback: Franklin ter Horst: de Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld – in 7 delen | Geef Mij je liefde

Reacties zijn gesloten.