De Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld (4)

Comment 1 Standaard

Nieuwsbrief van Franklin ter Horst, 30-11-2020

To translate his newsletter into different languages, click here

Vervolg Covid-19 stappenplan fase 2: Introduceer het vaccinatieprogramma. Zorg ervoor dat de voorstanders van vaccinatie, de tegenstanders ervan beschuldigen een bedreiging voor anderen te vormen en pas weer normaal te kunnen leven als iedereen het vaccin accepteert.

In 2021 zullen de marionetten van de sekte des doods de dwangmaatregelen van het Covid-19 stappenplan verder gaan opvoeren. De wereldbevolking zal te maken krijgen met nieuwe lockdowns, het Covid 2021 virus, verplichte vaccinaties en testterreur. Deze nieuwe lockdowns zullen een ramp worden voor het Midden en Klein bedrijf (MKB). Wereldwijd zullen honderdduizenden bedrijven het loodje leggen en miljoenen mensen hun baan verliezen. Dat zal een dramatische toename van armoede en ziekte tot gevolg hebben, zoals nooit eerder in de geschiedenis is gezien. Ook de Agrarische sector zal er niet aan ontkomen mede vanwege de plannen zoals omschreven in Agenda 2030Om de stikstofuitstoot te verminderen wil men ook de Nederlandse veestapel flink inkrimpen. Regeringspartij D66 heeft al aangegeven daar een groot voorstander van te zijn. Carola Schouten (ChristenUnie) heeft al een flinke stap in die richting gezet. Al die protesten van de boeren hebben geen enkele effect want de Agenda 2030 machthebbers willen ervan af. Het doel is de mensheid gevangen te zetten in een verwoestende cyclus van armoede en tegelijkertijd de machtigste globalistische bedrijven ter wereld zoals Monsanto en DuPont te verrijken. Maakt kennelijk totaal niet uit dat Monsanto op zijn zachtst gezegd een nogal discutabele reputatie heeft. Dit bedrijf heeft vele schikkingen moeten treffen als gevolg van haar schadelijke producten.

De machthebbers en hun marionetten lijken van pandemieën te houden. Het geeft hen de mogelijkheid om angst te zaaien en autoritaire controle uit te oefenen over de bevolking en om gehoorzaamheid af te dwingen. Wanneer je ze op het wereldpodium ziet acteren, genieten ze zichtbaar van de dictatoriale macht waarmee ze bezig zijn de bevolking in een dwangbuis te persen. Het is nog niet zo lang geleden dat openbare slavernij afgeschaft werd. Nu steekt deze drang om anderen te overheersen wereldwijd opnieuw de kop op, onder het mom van: “er is een pandemie, dus de hele mensheid moet zich nu onderwerpen aan ons gezag. Wij zullen voortaan je hele leven controleren, voor je eigen veiligheid.”

Vaccinaties is één van de volgende dwangmiddelen waaraan de wereldbevolking zich zal moeten onderwerpen. Ze zullen dat in eerste instantie presenteren als vrijwillig.

Lees hier verder: www.franklinterhorst.nl

Een gedachte over “De Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld (4)

  1. Pingback: Franklin ter Horst: de Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld – in 7 delen | Geef Mij je liefde

Reacties zijn gesloten.