Nieuwsbrief Franklin ter Horst, 11-01-2021

Standaard

Dokters waarschuwen wereldwijd geen Covid vaccin te nemen

In een poging om Big Pharma Corporate Media en Big Tech censuur te bestrijden, proberen artsen over de hele wereld verwoed de massa te waarschuwen voor de verwoestende effecten van de experimentele COVID-vaccins. Diverse landen zijn inmiddels begonnen het nietsvermoedende publiek te vaccineren, bijgestaan ​​door strijdkrachten over de hele wereld. Wat zou deze artsen, verpleegsters, wetenschappers en andere gezondheidswerkers kunnen motiveren om zo’n gepassioneerd pleidooi te houden? Wat hebben ze te winnen door de tijd te nemen om het publiek voor te lichten over de verborgen gevaren van een nieuwe klasse vaccins die inmiddels worden toegebracht aan de burgers van landen over de hele wereld? Ze hebben niets te winnen en veel te verliezen, inclusief hun carrières, en mogelijk zelfs hun leven, dus waarom doen ze dit? Waarom worden deze artsen en professionals gecensureerd als de nieuwe COVID-vaccins inderdaad zo “veilig en effectief” zijn als de farmaceuten en de overheden beweren?

Ze doen dit omdat het artsen en wetenschappers zijn die de echte wetenschap begrijpen, en die de verwoestende mogelijke gevolgen kennen van degenen die ervoor kiezen om zich met dit zeer giftige en gevaarlijke vaccin te laten vaccineren. Met hun oproep proberen ze zoveel mogelijk mensen wakker te maken voor de gevolgen die dit vaccin kan veroorzaken, waaronder, hersenletsel, levenslange auto-immuunziekte, onvruchtbaarheid en zelfs de dood. Bekijk deze video van hun dringende oproep.

Volgens Carrie Madej kunnen het recombinante RNA en de recombinante DNA-technologie permanente en onbekende genetische veranderingen aanbrengen in een menselijk lichaam. Permanent, want als het DNA is veranderd, moet iemand met deze verandering blijven leven. Er is geen weg terug. Het is niet, zoals we gewend zijn, dat we een vaccinatie halen en niet meer nemen als het vaccin niet blijkt te werken’’.Het COVID-19 vaccin verandert je voor de rest van je leven. Wie deze vaccins maken weten heus wel wat de uitkomst is. Het creëert een nieuw wezen op aarde. Het vernietigt ons oude zijn… wie we werkelijk zijn. Ondanks al deze waarschuwingen bombarderen de regeringsleiders en de mainstream media de wereldburgers dagelijks met berichten waaruit zou blijken dat al die coronavaccins ‘veilig en effectief’ en ‘noodzakelijk’ zijn. Zodra je kritische vragen begint te stellen, ben je een complotdenker. Klik ook hier voor de mening van Prof.Dr.Theo Schetters.

Dertien doden bij test Moderna vaccin in de Verenigde Staten

Dertien doden bij test Moderna-vaccin en duizenden gevaccineerden blijken medische hulp nodig te hebben. Het coronavaccin van Moderna werd desondanks op 21 december 2020 ‘in overweldigende mate goedgekeurd’. Klik hier voor het verslag van de adviescommissie van de Amerikaanse medicijnwaakhond (FDA) over het vaccin van Moderna. Uit overheidsdocumenten blijkt dat de FDA, weet dat het haastig ontwikkelde coronavaccin mogelijk een aantal levensbedreigende bijwerkingen heeft, waaronder de dood. Tijdens een bijeenkomst van een adviescommissie van de FDA op 22 oktober 2020 werd een powerpointpresentatie getoond. De zestiende slide bevat een voorlopige lijst van mogelijke bijwerkingen die de coronavaccins kunnen hebben waaronder stuiptrekkingen, hersenontsteking, beroertes, allergische reacties, artritis en auto-immuunziekten.

Naast de 13 doden waren duizenden mensen na het coronavaccin niet in staat om te werken of hadden ze medische hulp nodig. Dat blijkt uit cijfers van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC. Op 18 december waren er volgens de dienst 3150 mensen die na hun vaccinatie zogeheten Health Impact Events hadden gemeld. Dat betekent dat ze niet in staat waren om dagelijkse activiteiten uit te voeren of te werken, of hulp nodig hadden van een arts of zorgprofessional. De mensen hebben de bijwerkingen gemeld via V-safe, een app die je op je smartphone kunt zetten. In Alaska kregen tenminste vijf zorgmedewerkers flinke tegenreacties na inenting met het omstreden Pfizer vaccin. Een ziekenhuis in Illinois stopte met vaccineren toen vier medewerkers tegenreacties vertoonden.

Dokter over coronavaccin: ‘Massaal experiment zoals nog niet eerder werd vertoond’

Veel Nederlandse artsen staan argwanend tegenover het coronavaccin. Een stroom van artsen begint bezwaren te maken tegen deze vaccins, dit omdat ze niet veilig zijn en gevolgen hebben voor volgende generaties. Onder andere huisarts Jan Vingerhoets maakt zich zorgen over het vaccin. In een bericht op LinkedIn schrijft hij: “Verblind door naïef vertrouwen in een vaccin dat ons opgedrongen wordt, accepteren we dat ons letterlijk de mond gesnoerd wordt, dat we onze naasten niet meer mogen omhelzen, dat we niet meer bijeen mogen komen, dat duizenden failliet gaan, de media gecensureerd worden en nog veel meer. Als we ons onze vrijheid laten afnemen, riskeren we, om maar te spreken met een zeer treffend gedicht van een groot verzetsheld, uiteindelijk om meer dan lijf en goed te verliezen. De vrijheid, 75 jaar geleden met bloed en levens voor ons bevochten door moedige helden, wordt geleidelijk voor onze ogen afgebroken. En we laten het gebeuren. Dit gaat over veel meer dan een virus,” aldus Vingerhoets.

Neuroloog Jan Bonte, die opzij is gezet door zijn werkgever en ook van Twitter werd gegooid, heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar het coronavaccin. Zijn conclusie? “Wat nu uitgerold wordt, is een massaal vaccin-experiment zoals nog niet eerder werd vertoond, met slechts minimale gegevens over veiligheid en werkzaamheid van het gebruikte vaccin. Het is best mogelijk dat men over enkele jaren concludeert dat deze nieuwe mRNA-techniek tot een veilig en effectief vaccin heeft geleid, maar een dergelijke conclusie is nu buitengewoon voorbarig en uitermate risicovol. Het zou niet de eerste keer zijn dat er ten gevolge van haast en onzorgvuldigheid grote ongelukken gebeuren.” Hij herinnert ons aan het vaccin tegen de Mexicaanse griep, ‘het door Ab Osterhaus aangeprezen ‘killervirus’ dat bij nader inzien één van meest benigne (dat goedaardig betekent) influenzavirussen ooit was’. “Maar blijkbaar zijn politici, bestuurders, vele academici, en ja, ook vele artsen doof en blind voor de lessen die de geschiedenis ze had kunnen leren.”

Arts Elke de Klerk laat zich kritisch uit over coronabeleid maar de inspectie dreigt met maatregelen

De inspectie heeft een onderzoek ingesteld naar arts Elke de Klerk, die zich volkomen terecht geregeld kritisch uitspreekt over het coronabeleid. “We hebben meldingen gekregen over uitlatingen over het coronavirus en het vaccin daartegen. Er is mogelijk sprake van desinformatie,” aldus de inspectie, die waarschuwt dat er ‘indien nodig’ maatregelen worden getroffen. Het gaat om uitspraken die De Klerk deed tijdens een demonstratie tegen de coronamaatregelen in Eindhoven. “Het vaccin, daar zitten nanopartikels in en met die nanopartikels worden we officieel eigendom van Microsoft. Ik roep iedereen op daar niet aan mee te doen.”De arts zei ook dat de coronatest ‘een soort vaccinatie is’. Het is een nasale vaccinatie, lichtte ze toe. “Dus ik roep ook op: stop met testen, want het lijkt erop dat je al gevaccineerd bent als je die test neemt.” “Op dit moment worden kinderen geboren in een gevangenis,” zei De Klerk. “In moeders met mondkapjes op. De vrijheid zullen ze niet kennen.” Ook zei ze dat de meeste mensen een soort van ‘robotten’ en ‘slaven van de elite’ zijn.“De overheid doet nu een terroristische aanval op de mensen,” benadrukte de arts. “Dit zijn ambtsmisdrijven. Dit is hoogverraad jegens het volk.”

Nederlandse artsen die zich kritisch uitspreken over het coronabeleid worden hard aangepakt. Ze worden niet alleen gecensureerd, maar moeten ook vrezen voor hun baan. Zo nam huisarts Marije Berkelaar ontslag nadat ze een dreigende brief van de inspectie had ontvangen. Daarnaast werd neuroloog Jan Bonte opzijgezet door zijn werkgever, het Ikazia Ziekenhuis, na kritische uitspraken over de coronamaatregelen. De inspectie stelde ook een onderzoek in naar psychiater Renate Tillema, nadat zij bij meerdere coronademonstraties had opgetreden als spreker.

De hele nieuwsbrief is hier te lezen: www.franklinterhorst.nl