Hooggerechtshof van Italië onthult wie de Amerikaanse verkiezingen heeft gestolen

Standaard

stopworldcontrol Published January 10, 2021

Video :

Professor Alfio D’Urso, juridisch adviseur van het Italiaanse Hooggerechtshof leest een beëdigde verklaring voor met de getuigenis van Arturo D’Elia, die onder ede getuigt dat hij verantwoordelijk is voor het stelen van de Amerikaanse verkiezingen.

Transcript van de video:

Ik professor Alfio D’Urso, jurist van de Via Vittorio Emanuele, Catania, 95131 Italië, verstrekt hierbij de volgende verklaring van feiten zoals die in verschillende besprekingen met een hooggeplaatste ambtenaar van de veiligheidsdiensten van het leger is gegeven:

Arturo D’Elia, voormalig hoofd van de IT-afdeling van Leonardo SpA, is door het Openbaar Ministerie van Napels aangeklaagd wegens technologie / gegevensmanipulatie en implantatie van virussen in de hoofdcomputers van Leonardo SpA in december 2020.

“Onder afleiding en leiding van Amerikaanse personen die vanuit de Amerikaanse ambassade in Rome werken, ondernamen ze de operatie om gegevens van de Amerikaanse verkiezingen van 3 november 2020 om te zetten van een aanzienlijke marge van overwinning van Donald Trump naar Joe Biden… in een aantal deelstaten waar Joe Biden het aantal stemmen verloor”.

Beklaagde stelt dat hij werkte in de Pescara faciliteit van de Leonardo spa en gebruik maakte van militaire coderingsmogelijkheden voor cyberoorlogvoering om stemmen via een militaire satelliet van de Fucino-toren naar Frankfurt, Duitsland te verzenden en te wisselen.

De verdachte zweert dat de gegevens in sommige gevallen zijn gewijzigd om meer dan het totale aantal geregistreerde kiezers te vertegenwoordigen.

Verdachte verklaart dat hij bereid is te getuigen tegen alle personen en entiteiten die betrokken zijn bij het omwisselen van stemmen van Donald Trump naar Joe Biden wanneer hij in volledige bescherming voor zichzelf en zijn gezin zal zijn.

Ik verklaar en zweer dat de hierboven genoemde feiten in mijn aanwezigheid zijn vermeld.

Bron 1

Bron 2