Uw kind als ‘kunstmatige intelligentie’-proefkonijn

Standaard

Met het World Economic Forum en hun Future Council wil de globalisten-elite het ‘Internet of Things’ uitrollen, als onderdeel van hun programma Mensheid 2.0: Transhumanisme, de fusie van mens en computer.

(..) Voor hun ‘digitale revolutie’ /afschaffing van de menselijkheid, duwen ze de gehele economie richting het web, digitaal, en richting de cashloze maatschappij. Hiertoe gebruiken ze ook de Virus-psychose, de gijzeling van bevolkingen op basis van valse aannames en bangmakerij. We zien nu al dat men via de – vanuit medisch oogpunt onzinnige- anderhalvemeterregels, er op aanstuurt om het mkb-winkelbedrijf kapot te maken. Dat alles naar online gaat en naar cashloos.

(..) Ook is er dus een economisch en strategisch verband tussen de agressieve uitrol van het 5G-netwerk en de viruspsychose: alleen 5G-internet kan de grote datahoeveelheden verwerken die ze voorzien. Daarnaast moet iedereen zijn digi-id (COV-id) krijgen, een virtuele persoonlijkheid die je nieuwe toegangskaartje wordt tot de ‘newconomy’.

En daartoe dient ook de nationale besmetting met een massapsychose rond een opgeklopt griepvirus. Zoals Bill Gates al aangaf zo ‘immunisatie’ (vaccinatie) de intree zijn tot een digitale identiteit voor iedereen. Dus dat kinderen al bij vaccinatie aan een DIGI-ID geholpen worden. Daarmee worden ze dan onderdeel van ‘Het Internet Of Things’.

(..) Kinderen worden niet door dat virus getroffen, vooral 80+’ers die toch al van plan waren snel dood te gaan. Dus die muilkorfjes die ze afbeelden op van angst trillende kindjes: die tonen wat ze werkelijk van plan zijn. Ontmenselijking op basis van bedrog en corporate belangen. Er is geen medisch geldige reden tot kinder-vaccinatie, wel heeft Big Tech hier een duidelijk belang: het doel van zo’n Big Brother-app is om je toegang te verlenen/weigeren tot diensten als je het vaccin van Bill Gates/Darpa en het Medisch Industrieel Complex hebt gekregen.

Lees hier verder