Klaus Schwab en zijn grote Reset – Winter Eik

Comment 1 Standaard

Klaus Schwab, geboren in Ravensburg in 1938, is een kind van Adolf Hitler’s Duitsland, een politiestaatregime gebouwd op angst en geweld, op hersenspoeling en controle, op propaganda en leugens, op industriisme en eugenetica, op ontmenselijking en ‘desinfectie’, op een huiveringwekkende en grandioze visie van een “nieuwe orde” die duizend jaar zou duren.

Schwab lijkt zijn leven te hebben gewijd aan het opnieuw uitvinden van die nachtmerrie en om te proberen er een realiteit van te maken, niet alleen voor Duitsland, maar voor de hele wereld.

Erger nog, zoals zijn eigen woorden keer op keer bevestigen, is zijn technocratische fascistische visie ook een verwrongen transhumanistische visie, die mensen met machines zal laten samensmelten tot ‘merkwaardige mengsels van digitaal en analoog leven’, die ons lichaam zullen besmetten met ‘Smart Dust’ en waarin de politie blijkbaar onze hersenen kan lezen.

En, zoals we zullen zien, gebruiken hij en zijn medeplichtigen de Covid-19-crisis om democratische verantwoordingsplicht te omzeilen, oppositie te negeren, hun agenda te versnellen en deze tegen onze wil aan de rest van de mensheid op te leggen in wat hij noemt een ‘ Grote Reset ‘.

Lees HIER verder (Nederlands)

Lees HIER verder (Engels)

  • Winter Oak is een non-profitorganisatie met een ernstige afkeer van industrieel kapitalisme en een toewijding aan sociale rechtvaardigheid. Sinds 2013 hebben zij een aantal boeken gepubliceerd en produceren ze een online informatiebulletin, The Acorn . Bereikbaar via winteroak (at) greenmail (dot) net.

Een gedachte over “Klaus Schwab en zijn grote Reset – Winter Eik

  1. Geeft goed de enorme invloed van Klaus Schwab met zijn perverse ideeën weer.
    Zou het anders gelopen zijn als het hem in een vroeg stadium van zijn leven onmogelijk was gemaakt zijn gedachten verder uit te werken en vorm te geven? Bijvoorbeeld door iemand als Donald Trump…, die zijn sterke invloed heeft aangewend om de Deep State uit te schakelen…

    Maar zo is het de hele geschiedenis gegaan, toch? De Satan heeft al vanaf den beginne mensen voor zich weten te winnen, en des te meer naarmate de wereld zich verder van God afkeerde…!

    Like

Reacties zijn gesloten.