Opgevoerde propaganda bewerkt collectieve angstpsychose onder de bevolking

Standaard

Nieuwsbrief van pater Daniel, 12-02-2021

Goede Vrienden,

Sinds begin 2020 leeft Europa steeds meer  onder dictaturen en zelfs onder een totalitaire wereldcontrole. Voor sommigen is deze situatie nauwkeurig door een kleine elite gepland.  Wat er ook van zij, niemand kan de werkelijkheid zelf ontkennen.  We leven op dit ogenblik in een verschrikkelijk systeem van totalitaire wereldcontrole. Dacht je dat 2021 alleen maar beter kon worden? Iedereen kan  zien wat er aan de hand is. Ziehier vier vaststellingen, duidelijk waarneembaar. De dwangmaatregelen die nu aan een gezonde bevolking worden opgelegd zijn vernietigend voor de hele samenleving op alle gebied: lockdown, avondklok, mondmaskers, afstand houden, geen gewone  liturgische  vieringen, beperkte “bubbels”, zelfs het aantal personen aan de gezinstafel wordt opgelegd en overal controles en testen, die voor minstens 80 % valse uitslagen geven.  Het is een fatale aanslag tegen de waardigheid van de mensen en tegen de meest fundamentele vrijheden: opvoedkundig, fysisch, psychisch, religieus en economisch.  Wat is dat voor een “samenleving” waar mensen niet meer vrij kunnen gaan, staan of reizen, studeren en werken, samenkomen en feesten, ondernemen en initiatieven nemen, samen bidden en vieren?  In een democratie nemen mensen het initiatief om hun ondernemingen op te zetten en uit te bouwen en is het niet de staat die met digitale technologie alles lam legt. Vervolgens is er de onzinnige campagne voor massale vaccinatie, met valse belofte: vaccinatie maakt u vrij!  Deskundigen waarschuwen ons al maanden dat de meeste vaccins tegen covid 19 nu geen vaccins zijn maar genetische therapie met totaal onbekende gevolgen op korte en zeker op lange termijn.  Er komen berichten van mensen die na vaccinatie met bosjes sterven. Het Amerikaanse CDC (Centre of Disease Control) melde eind vorige maand al 501 sterfgevallen! Of Luister eens naar de Britse dr. Vernon Coleman, die scherpe kritiek geeft op deze vaccins. Hij schreef een honderdtal boeken, die in meer dan 25 talen vertaald en met miljoenen exemplaren in meer dan 50 landen verkocht werden. Met Britse humor rekent hij radicaal af met deze vaccins die “veilig en efficiënt” zouden zijn. Op het einde van zijn video (Engels met Nederlandse ondertiteling) wordt hij  zo emotioneel dat hij alleen maar kan wenen (https://www.waarheid.tv/59-oorlogsmisdadigers?fbclid=IwAR1FvnIqWBkDK1hGSbV9DRtbJVX_iAE7H1gT4ryBDZdJA1MKSU9Liq5zlAY). 

Wie heeft de mensen zo gek gemaakt dat ze staan te trappelen om als proefdieren hiermee gevaccineerd te worden? Is het eigen immuunsysteem van gezonde mensen niet de eerste en belangrijkste zelfverdediging? Moet dit vertrouwen niet vóór alles aangemoedigd worden samen met de gewone versterkende en genezende middelen, in plaats van afgebroken? Moet alles wijken voor een verpletterende medische tirannie, die zelf slaaf  geworden is van de Big Farma? En zo komen we bij onze media terecht. Hoe is het mogelijk dat maanden lang hetzelfde eenzijdige verhaal van politici en hof astrologen, waarvan de meerderheid  met de Bill Gates Foundation verbonden is (http://www.tegenstroom.eu/source_nieuwsbrief_tegenstroom/index67.html), over ons gestort wordt, met halve waarheden en hele leugens, manipulatie en radicale censuur van ieder ander wetenschappelijk inzicht?

Bernard Crutzen maakte een documentaire over de wijze waarop onze Waalse media de covid brengen, met prof  Anne Morelli, dr. Pascal Sacré,  diaboliseren van “complottisten” die stilaan de enigen blijken te zijn  die de waarheid zoeken, de Vlaamse “expert” Mark Van Ranst, die deskundig als meester manipulator ontmaskerd wordt en straffe verhalen van een meisje van 3 jaar, waarvan alle media kopten dat het aan covid stierf, terwijl de vader het formeel ontkent. Het enige doel lijkt te zijn de angst op te voeren  (https://www.mondialisation.ca/ceci-nest-pas-un-complot/5653424). 

Inderdaad, de dag en nacht opgevoerde propaganda rond corona heeft tenslotte een collectieve angstpsychose bewerkt onder de bevolking, die aanvaardt dat haar meest elementaire rechten en vrijheden samen met haar waardigheid, worden afgenomen om zich te laten manipuleren in de richting van een totalitaire wereldcontrole. De oudste Europese persoon en oudste religieuze ter wereld,  2e oudste persoon ter wereld, Zuster Anne van Toulon, van de congregatie van Zusters van Vincentius à Paulo bleek half januari besmet te zijn met covid. Gisteren vierde ze gezond en wel haar 117e verjaardag. Al is ze blind, ze  is nog heel goed. Vooral is ze vrij   van de twee grootste gevaren die de gezondheid van de mensen op dit ogenblik bedreigen. Zij heeft helemaal geen enkele schrik omdat zij al meer dan een halve eeuw tot “de grootste risicogroep” zou behoren. Ze heeft ook geen schrik om te sterven. Vervolgens is ze niet gevaccineerd. (https://www.famillechretienne.fr/36053/article/a-117-ans-soeur-andre-a-survecu-au-covid).

Het wordt tijd dat we als christenen de “eschatologische” waarschuwingen van Jezus in de Evangelies ernstig nemen en in dit licht ook het laatste Bijbelboek lezen, de Apocalyps of Openbaring van de heilige Johannes. Het huidige totalitaire wereldsysteem ontketent een meedogenloze vervolging tegen allen die leven in waarheid en liefde voor God en de mensen. De draak samen met zijn beesten en valse profeten strijdt tegen de kinderen van God (Apocalyps 13). Jezus verzekert ons: “Wanneer zich dit alles begint te voltrekken, richt u dan op en heft uw hoofden omhoog want uw verlossing is nabij” (Lucas 21, 28). Het goddeloze, almachtig lijkende wereldimperium van Satan zal vernietigd worden en die “in het boek des levens” staan ingeschreven zullen het bruiloftsfeest vieren van het Lam dat geslacht werd en leeft voor eeuwig (Apocalyps, hoofdstukken 16-19).

*******

Eerst komt een uitleg over de vasten: “Triode van de voor-vasten”. Vervolgens over de gewone media als grootste leveranciers van vals nieuws: “De openbare opinie en ‘fake news’”. Waarom wij de verjaardag van onze grondwet niet vieren: “De Belgische grondwet in stilte en intieme kring begraven”. Over degrootste gevaren voor onze gezondheid: “De echte “killers”: angst en coronavaccins”. Tenslotte: “De wijsheid uit de woestijn: over het geduld” (5). Onder “En dit nog” krijg je weer een overvloed aan treffende info over vaccins, corona, geopolitiek…

Lees hier verder in PDF; xvi.7 Download