Nanochips & Smart Dust: het nieuwe gezicht van de Microchipping Agenda

Standaard

De menselijke microchipping-agenda heeft een nieuw gezicht: Nanochips & Smart Dust. Wat zijn zij? Wordt u ingesteld als een knooppunt op het raster? Wat kan je doen?

Nanochips en Smart Dust zijn de nieuwe technologische middelen voor de vooruitgang van de menselijke microchipping-agenda. Vanwege hun ongelooflijk kleine formaat hebben zowel nanochips als Smart-stof het vermogen om het menselijk lichaam te infiltreren, zich in te nestelen en aan de binnenkant een synthetisch netwerk op te zetten dat op afstand kan worden bediend vanaf de buitenkant. Onnodig te zeggen dat dit ernstige gevolgen heeft voor vrijheid, privacy en gezondheid, omdat het betekent dat de Nieuwe Wereldorde zich zou verplaatsen van het beheersen van de buitenwereld (milieu / maatschappij) naar het beheersen van de binnenwereld (je lichaam). Dit artikel onderzoekt wat de komst van nanochips en Smart dust voor u zou kunnen betekenen.

Inhoud

  • 1 Verschillende vormen van controle
  • 2 Controle van de Mind-Emotion Nexus
  • 3 Wat is een Nanochip?
  • 4 Wat is Smart Dust?
  • 5 Leveringssystemen voor Nanochips en Smart Dust
  • 6 Nieuwe technologie altijd gepusht als cool, efficiënt en handig
  • 7 Oplossingen: een chip verwijderen
  • 8 Tot Slot

Hier verder lezen; Worldunity.me

  • World Unity is een project dat tot doel heeft bewustwording te verspreiden omtrent wat er werkelijk gaande is in de wereld. We willen mensen aanzetten tot zelf nadenken en zelf onderzoeken om mensen vrij te maken van de propaganda van de door de elite gecontroleerde wereld.