Hugo de Jonge: “Het Covid-19 vaccin is het beste wat ons kan overkomen”

Standaard

 door Franklin ter Horst 

Hugo de Jonge omschrijft het covid-19-vaccin als ‘het beste dat ons kan overkomen’. Even een prikkie halen en klaar is kees. Tienduizenden reeds gevaccineerden zullen daar een andere mening over hebben. Zij zijn blijvend invalide, levensbedreigend gewond, of overleden waaronder de 28-jarige Sara SticklesZie hier meer van dit soort resultaten. De Britse overheid heeft een schokkend rapport gepubliceerd over de bijwerkingen van de coronavaccins van Pfizer en AstraZeneca. De prik van Pfizer resulteerde tot 24 januari in 49.472 bijwerkingen. Het vaccin van AstraZeneca leverde 21.032 bijwerkingen op.

Dankzij het Pfizer-vaccin zijn vijf mensen blind geworden en nog eens 31 mensen slechtziend. In totaal zijn er tot dusver 634 oogaandoeningen gemeld. Daarnaast hebben 21 gevaccineerden een beroerte gekregen. Alsof dat nog niet genoeg is, staan er in het rapport ook 59 meldingen van sterfgevallen en zeven meldingen van plotseling overlijden. Dat zijn dus zeven mensen die meteen zijn gestorven nadat ze de prik hadden gekregen. Vaccineren zal niet voldoende zijn om een eind te maken aan de pandemie zegt de trekpop van Bill Gates, Tedros Adhanom Ghebreyesus van de WHO. We kunnen alleen overleven als we voor iedere golf een passend vaccin krijgen.

De Nederlandse overheid is bezig met een uitgebreide campagne om u toch maar vooral aan te moedigen een experimenteel vaccin te laten inspuiten. De kranten staan er bol van en de nieuwszenders indoctrineren alsof het een lust is. Je doet het voor een ander is het morele wapen waarmee het coronabeleid door Rutte e.a. wordt gevoerd en waar de bevolking massaal voor bezwijkt. Diverse onafhankelijke deskundigen hebben volop bewijzen geleverd dat de coronavaccins het DNA van de mens aantasten. De ervaren arts en epidemioloog Dr. Wolfgang Wodarg zegt dat het in feite om een verboden genetische manipulatie gaat. Het prikkie waar De Jonge het over heeft blijkt niets anders dan genetische manipulatie.

Bron; Nieuwsbrief Franklin ter Horst, 22-02-2021, www.franklinterhorst.nl