Covid-19-strip uit 2012

Standaard

De waarheid achter

Hierboven link naar de Video !

|www.kla.tv/17023

Er is een stripboek aan het licht gekomen, gemaakt in 2012, dat van A tot Z in detail beschrijft hoe in 2020 een virus over de hele wereld moet komen dat in China werd ontwikkeld, om precies te zijn in Wuhan, zodat de hele wereldeconomie kan worden lamgelegd en op die manier de hele mensheid onder een werelddictatuur kan worden gebracht. Het Turkse Beyaz TV drong erop aan dat deze video zou worden gedeeld met de hele wereldgemeenschap zodat de graad van manipulatie, waarin we ons momenteel bevinden, zou worden begrepen. Men kan zijn ogen niet geloven. Een strip die de hele Covid 19-pandemie, inclusief de wereldwijde lockdown, al in 2012 nauwkeurig voorspelde. Maar wie is de auteur? Kom het nu meteen te weten in een interview met Beyaz TV. Overigens: De link naar het complete stripboek is te vinden onder…

View original post 9 woorden meer