Wat er nu gebeurt, druist in tegen de artseneed en Code van Neurenberg zegt huisarts Els van Veen – Franklin ter Horst

Standaard

Nieuwbrief Franklin ter Horst, 15 maart 2021

Inhoud

1.Vaccinaties tegen het coronavirus blijven nog jaren bestaan

Verschillende staatshoofden van de EU waarschuwen dat de strijd tegen het Coronavirus kan uitlopen. Nieuwe mutaties zouden ertoe kunnen leiden dat we meerdere jaren onafgebroken moeten vaccineren, waarschuwt onder meer de Duitse Angela Merkel en verscheidene staatshoofden van de EU waarschuwen dat de bestrijding van de Coronavirus-pandemie langer kan duren dan eerder gezegd.

2.Wat er nu gebeurt, druist in tegen de artseneed en Code van Neurenberg zegt huisarts Els van Veen

Huisarts Els van Veen was al ongerust, maar sinds de start van de vaccinatiecampagne tegen corona is ze alleen maar ongeruster geworden. De mensen die momenteel worden ingeënt, doen eigenlijk mee aan een onderzoek, stelt Van Veen. “We hebben een code waar we als artsen aan zijn gehouden en dat is de Code van Neurenberg. Er is ooit afgesproken dat we mensen nooit mogen dwingen om deel te nemen aan een experiment,” legt de huisarts uit bij de buitenparlementaire onderzoekscommissie. Ze maakt zich ook grote zorgen over de sterfgevallen die vrijwel dagelijks kort na vaccinatie optreden. “Er wordt dan steeds gezegd dat al die mensen onderliggend lijden hadden. Ik vind dat onzorgvuldig en oneerlijk, want als je met onderzoek bezig bent moet je zeker weten dat het niet aan het vaccin ligt.” 

3.Volgens diverse bronnen voltrekt er zich een drama in Israël na vaccinaties

Er komen de laatste weken met regelmaat alarmerende berichten uit Israël over de gevolgen van het toegediende Pfizer vaccin op de Israëlische bevolking. Pfizer heeft in Israël een onderkomen gevonden voor zijn experimentele proefprogramma van expansieve proeven op mensen.Critici luiden de noodklok over het grote aantal sterfgevallen onder ouderen na vaccinatie en bijwerkingen die velen er aan hebben overgehouden.

Lees hier verder: www.franklinterhorst.nl