Symposium 11 april Opportuniteiten en valkuilen

Comment 1 Standaard

Hoe draait het coronabeleid in andere landen?
Hoe kunnen wij ons versterken in deze tijden?
Kunnen we burgerrechten soeverein opeisen?
Wat zijn de echte cijfers van corona?

We staan als mensheid voor de grootste uitdaging ooit. We groeien, en groeien gaat met pijnen. Het is een innerlijke en uiterlijke strijd. Maar we zijn niet alleen ! En dat is het prachtige aan deze zaak. Dankbaar dat we dit mogen beleven.

In deze lezing brengen we alweer een paar krachtige elementen samen. 

U kent ongetwijfeld Willem Engel uit Nederland van Viruswaarheid. Wel, we zijn trots hem te mogen naar België brengen. Ook in Nederland woedt de strijd rond waarheid, correcte journalistiek en medische cijfers heel hard. Willem komt een paar sterke verbanden aantonen.

Aansluitend kan ons Belgisch data en cijfer expert Kurt Wayenberg u perfect vertellen hoe de situatie nu echt is in België. Zijn de cijfers zoals we ze zien in het nieuws correct? U weet ongetwijfeld het antwoord, maar Kurt toont aan hoe erg het gesteld is.

Onze Dokter Hilde De Smet behoeft geen presentatie meer, maar het is telkens weer een lezing om naar uit te kijken. Heel feitelijk en onderbouwd brengt ze de info in haar stijl naar buiten. Deze keer meer focus gericht op uw immuniteit.

Last but not least hebben we iemand gevraagd die alles kent over soevereiniteitWendy Maria Jozef. Een begrip dat meer en meer bijstand kent de laatste jaren. Kunnen we als een vrij mens leven op aarde? Of zijn we gebonden aan een systeem met harde regels en wetten?

Omdat deze experten door de overheid of media niet worden gehoord, willen wij hen via dit symposium een stem geven. Daarbij delen ze met ons hun kennis, wijsheid, vertrouwen en verhalen van hoop. 

Deze krachtige lezingen geven je inzichten en praktische tips waarmee je je gezondheid in eigen handen kan nemen. Leer hoe je in je eigen kracht kunt staan tijdens deze crisis, maak gebruik van de wijsheid van deze mensen om je levenskwaliteit te verbeteren. 

We verwachten jou. Deel dit bericht zoveel mogelijk met je vrienden. 

Programma voormiddag

9.45u – 10.00
Ontvangst

10.00
intro, verwelkoming door Cindy Lambert

10.15 – 11.15
Willem Engel: Achterliggende synchrone corona verbanden in elk land

11.15 – 12.15 
Kurt Wayenberg: Hoe erg is corona echt?

12.30 – 13.00
Lunchpauze + video

Programma namiddag

13.00 panelgesprek > mensen kunnen met hun bord of broodjes of soep voor het scherm zitten en vragen stellen – alle sprekers zijn op post. 

13.30 – 14.30 
Dr. Hilde De Smet: Preventie en mondmaskers

14.30 – 15.30
Wendy Maria Jozef: Soevereiniteit, Mens & Recht.
Wie zijn rechten niet kent, heeft er geen.

15.30 – 16.00 
Vragenronde en afsluitwoordje door Cindy

Lees HIER verder

Een gedachte over “Symposium 11 april Opportuniteiten en valkuilen

Reacties zijn gesloten.