Onze media stoppen de waarheid in de doofpot

Standaard

Door pater Daniel

Goede Vrienden,

Catastrofen of aanslagen met vele onschuldige slachtoffers wekken bij sommigen spontaan de vraag op: Waar is God nu? In plaats van God ter verantwoording te roepen is het beter naar onszelf te kijken: wat is er eigenlijk aan de hand en hoe kunnen we het goede doen?

President Obama was op 27 mei 2016 in Hiroshima voor de herdenking van de atoombom aldaar op 6 augustus 1945. Hij sprak geen woord van verontschuldiging en wanneer hij zei dat “een atoombom uit de hemel viel” zou je nog denken “daar is God nu”.  De atoombom op Hiroshima en drie dagen later op Nagasaki waren echter door Amerikanen welbewust als vernietigingswapens gemaakt, door de Amerikaanse president bevolen en door een Amerikaanse piloot gelanceerd.

De joods-Amerikaanse schrijver Elie Wiesel (+ 2016) heeft het concentratiekamp van Auschwitz-Birkenau overleefd. Pas in 1955 schrijft hij hierover in zijn boek La Nuit. Drie personen werden opgehangen en de gevangenen moesten toezien. Een van de drie was een kind, dat veel langer dan de andere twee bleef zieltogen. Elie Wiesel hoorde achter zich iemand vragen: “Waar is God nu?” Dan schrijft hij: “Diep in mijn hart wist ik het antwoord: Hij is hier, Hij hangt aan de galg!

De vraag is niet: “Waar is God nu?” maar, “waar is de mens nu?” God schiep ons naar zijn Beeld met verstand en vrije wil. Het is onze verantwoordelijkheid daarmee het kwade te onderscheiden en het goede te doen.

*

Omdat er wat meer Reacties binnen gekomen zijn, willen we daar de nodige aandacht aan besteden. In onze Flitsen vertellen we o.m. over onze uitstap. In Syrië herbeleeft dezelfde strijd van vorige eeuw willen we een vergelijking maken tussen nu en toen. In Libanon sterft wordt de tragedie van Libanon geschetst. En dit nog geeft weer uitvoerige informatie over corona, de wereldpolitiek en de Kerk.

Reacties

Op onze vorige inleiding ontvingen we nu evenveel negatieve als positieve reacties. De negatieve waren evenwel wat heviger. Zij blijven vast geloven in een gevaarlijk virus, waardoor ziekenhuizen overbelast worden, medisch personeel uitgeput raakt en dat het covid 19 vaccin dé oplossing is.

Beslissend is de wijze waarop we de gewone media beoordelen. De tenoren van onze regering en alle experts die dag na dag in onze media worden opgevoerd, zijn allemaal verbonden met een afdeling van het Bill & Melinda Gates Foundation, zoals we al herhaaldelijk hebben aangegeven. Zij spreken vanuit de farmaceutische industrie. Daarom wordt geen enkele onafhankelijke wetenschapper in onze media geduld. En zij zijn legio. Topwetenschapper dr Mike Yeadon, voormalig vicevoorzitter van Pfizer (!) zegt het cru: Regeringen en media liegen over alles, absoluut alles in verband met corona, om ons de dood in te jagen! Met een nuchtere blik kunnen ook wij hiervan een en ander zelf vaststellen. Onafhankelijke wetenschap bewijst dat PCR tests totaal ongeschikt zijn en alleen maar angst opvoeren. Angst is de grootste bedreiging voor onze gezondheid. Mondmaskers altijd en overal dragen is onzin. Lockdown jaagt miljoenen mensen de armoede en uiteindelijk de dood in. Kun je dit alles nog zien als “zorg voor de volksgezondheid”? De in haast geforceerde “covid 19 vaccins” zijn geen vaccins, maar gevaarlijke genetische experimenten waarvan niemand de uitwerking kent. Het sterftecijfer voor covid 19 is niet hoger dan van een gewone griep (prof. John P.A. . Ioannidis, Stanford Univ., VS). Het vaccin is niet de oplossing maar hét probleem met de farmaceutische lobby. Massavaccinatie veroorzaakt inmiddels veel meer besmettingen, ernstige ziekten en sterfgevallen dan covid 19. Objectieve waarnemers wijzen er ook op dat de problemen in de ziekenhuizen niet met covid 19 te maken hebben. De vorige jaren was dit ook al zo, of nog erger. In plaats van meer mogelijkheden te voorzien, zoals gevraagd werd door “de witte woede”, werd toch nog bezuinigd. We worden door media en regeringen niet geïnformeerd maar geconditioneerd en geïndoctrineerd. Er wordt niets gezegd over hetgeen belangrijk is: zorg dragen voor een goed en gezond leven, genieten van buitenlucht en zon en voor hen die uitsluitend intellectueel werk doen af en toe wat flinke handenarbeid. Verder is er geen woord te vinden over de eenvoudige, zeer efficiënte middelen (hydroxychlorine, ivermectine, carvativir, vitamine D, zinc…). Wel in negatieve zin. Het meest gezaghebbende medische tijdschrift The Lancet heeft vorig jaar een studie gepubliceerd om zogezegd aan te tonen hoe gevaarlijk deze wel zijn. Onze media smeerden dit bericht triomfantelijk breed uit. Achteraf moest de redactie toegeven dat het een valse studie was onder druk van de farmaceutische industrie! Onze media stopten de waarheid toen in de doofpot. En altijd maar de volle aandacht op vaccinatie: wie krijgt voorrang voor vaccinatie? Waar zijn vaccinatiecentra? Hoe bereiken we een groter percentage? En dan de gebruikte taal: 70-plussers zijn “risicopatiënten”. Wat zijn 80-plussers dan? Super gevaarlijke risicopatiënten? Ik ben noch gevaarlijk, noch een risico, noch een patiënt.

Ziehier 2 video’s, van nog geen 20 minuten, die helder aantonen hoe heel de corona crisis een nauwkeurig door een wereldelite georganiseerde aangelegenheid is: https://www.stopworldcontrol.com/nl/misdaad (Engels, Nederlandse ondertiteling). Advocaat R. Fuellmich met een groep internationale advocaten en meer dan 100 wetenschappers heeft na een jaar alle materiaal klaar om te bewijzen dat de zogenaamde covid 19 pandemie de grootste georganiseerde misdaad tegen de mensheid aller tijden is. De processen, mogelijk in een Neurenberg 2, kunnen nu beginnen tegen hen die dit georganiseerd hebben. Hetzelfde oordeel met dezelfde bewijzen, vanuit The Great Reset gezien: https://youtu.be/xGhfU0kQBUA (Spaans met Nederlandse ondertiteling).

Zelf willen we hier een bemerking aan toevoegen. De allergrootste georganiseerde misdaad tegen de mensheid aller tijden is en blijft abortus. Deze corona crisis zal dan de tweede grootste misdaad blijken te zijn. Mogelijk is 80 % van de bevolking zich hiervan nog niet bewust. Toch zal het de overige 20 % zijn die de ommekeer ten goede kan bewerken.

Bijlage in Pdf-bestand;