Vaccinatie van 5-11 jarigen van start gegaan: een ongeziene tragedie is in de maak

Standaard

EINDTIJDKLOK

De Vlaamse slogan voor de Covid-vaccinatie van kinderen.

Sinds begin deze maand is men (onder meer in België) van start gegaan met het injecteren van 5-11 jarige kinderen met de experimentele Covid-19-vaccins. Kinderen mogen dan poseren naast een bekend Disney-figuur terwijl ze een naald in hun arm krijgen, en krijgen achteraf wat snoep. Een schamele troost, als je bedenkt wat de gevolgen kunnen zijn. Naast het feit dat een deel van de inhoud volgens Sciensano “geheim” is, en er onder meer het gevaarlijke grafeenoxide in werd gevonden door onafhankelijke onderzoekers; dat de mRNA-technologie nog in de kinderschoenen staat, onvoldoende getest werd (de vaccins zijn nog steeds experimenteel, waardoor tal van codes en verdragen worden geschonden); en de vaccins uiteraard totaal overbodig zijn, maar opgedrongen worden omwille van een agenda (depopulatie, introductie Beest-systeem), zijn kinderen ook veel kwetsbaarder voor die vaccins.

Diverse experten, zoals de uitvinder van de…

View original post 671 woorden meer