Pater D. Maes: Club Corona Criminelen ontmaskerd

Standaard
Pater Daniel Maes

Op 6 december 2021 werden 16 kopstukken aangeklaagd bij het Internationaal Strafhof (IS) in Den Haag (Nederland) voor een hele reeks misdaden tegen de menselijkheid. Het IS is een intergouvernementele organisatie en een internationaal tribunaal erkend door meer dan 120 landen, hoewel de groten der aarde dikwijls wegen vinden om aan een veroordeling te ontsnappen. De aangeklaagden blijken de motor van de wereldwijd georganiseerde corona “pandemie” te zijn. “Dit is een wereldwijde criminele samenzwering, die al tientallen jaren wordt gepland. Het is nu duidelijk dat bij ‘het plan’ de ultrarijken en de leiders van de meeste natiestaten betrokken zijn, op een paar uitzonderingen naHet doel van deze activiteit is het creëren van een nieuwe wereldorde, door middel van de agenda 2030 van de VN, door het ontmantelen van alle democratische natiestaten, stap voor stap, gecontroleerd door een ongekozen elite en het vernietigen van de vrijheden en fundamentele mensenrechten van de volkeren van de aarde” (https://www.frontnieuws.com/zullen-deze-covid-criminelen-door-een-onafhankelijke-rechtbank-worden-aangeklaagd/).

Bij de aangeklaagden zitten de grote iconen van het huidige wereldwijde corona beleid: dr. A. Fauci, Bill en Melinda Gates, de directeurs van Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson, de directeur-generaal van de WGO Tedros, Boris Johnson, Klaus Schwab… Als slachtoffers worden “de volkeren van het Verenigd Koninkrijk” beschouwd en uiteindelijk alle volkeren van de hele wereldfamilie. “Een van de zeven aanklagers is Dr. Michael Yeadon, voormalig vicepresident en hoofdwetenschapper op het gebied van allergie en ademhalingsonderzoek bij Pfizer”. In april 2021 uitte hij zijn grote bezorgdheid omtrent de vaccins: “Ik geloof dat [C0VID-19 booster-prikken] gebruikt gaan worden om je gezondheid te schaden en je mogelijk te doden. Ik zie geen zinnige interpretatie anders dan een serieuze poging tot massale depopulatie”. Dit proces verwijst naar het “artsenproces” in Neurenberg na WO II. Een centrale aanklacht betreft de “geïnformeerde toestemming”: niemand mag onderworpen worden aan een medisch experiment tenzij na grondige informatie en nadat hij/zij hiervoor de vrije toestemming heeft gegeven. Het is duidelijk dat deze ethische code nu wereldwijd met voeten wordt getreden.

De aanklachten zijn blijkbaar erg gedetailleerd en gedocumenteerd. Het gaat om het vernietigen  van bedrijven, het opleggen van lockdowns waardoor rijkdom wordt overgeheveld naar de superrijken, het beschadigen van het immuunsysteem door de vaccins, de weigering om een goede voortijdige behandeling aan te bieden, het dwingen van maskers te dragen tegen iedere wetenschappelijke bevinding in, het onderdrukken van alternatieve behandelingen, het gebruik van beademingsapparatuur ondanks bewijs van schade, het euthanaseren van oudere C0VID patiënten met midazolam…: “een geheime oorlog is gevoerd tegen de bevolking van het Verenigd Koninkrijk (en de wereld) door het vrijgeven van het biologische wapen SARS-Cov-2 en het bijkomende biowapen, m-RNA gentherapie ‘vaccinsOpzettelijk doden door middel van de experimentele C0VID-prikken, het gebruik van dodelijke doses midazolam bij verpleeghuispatiënten bij wie C0VID was vastgesteld, en de toevoeging van grafeenhydroxide aan de prikken”.  Verder onderzoek hiernaar wordt gevraagd: “Wij vragen dat er een volledig onderzoek wordt gedaan naar de opname van grafeenhydroxide in de Covid-19 ‘vaccins’ en naar de moord op Dr. Andreas Noack.” Deze laatste is de wetenschapper die hierover een video maakte en aantoonde dat grafeenhydroxide in het vaccin werkt als “scheermesjes” in de aders. Hij werd ter plaatse door de Duitse politie aangehouden en daarna vermoord.

De Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Fuellmich die ijvert voor een Neurenberg 2 tribunaal, wordt nu wereldwijd gesteund door meer dan 1000 advocaten en meer dan 150 topwetenschappers, die meer dan anderhalf jaar gegevens hebben samengebracht. Volgens hem hebben ze nu gegevens in hun bezit die “genoeg zijn om de hele vaccinindustrie te ontmantelen”. De vaccinatiecampagne lijkt op een experiment, zo vervolgt Fuellmich “om de dosering te bepalen die nodig is om mensen te doden en/of te verminken”. In de verschillende vaccins zit namelijk niet overal hetzelfde en de farmabedrijven lijken hun experimenten onder elkaar te synchroniseren. Ziehier een interview met Fuellmich tijdens de manifestatie in Brussel vorige zondag. Hij bevestigt dat er verschillende processen gevoerd worden: in Zuid Afrika, Polen, Canada… In India riskeert Bill Gates de doodstraf. Ziehier nog enkele gegevens uit de mij toegestuurde tekst van dit interview. We moeten niet wachten totdat de cavalerie ons komt bevrijden, wij zijn zelf de cavalerie en het beste dat we kunnen doen is de waarheid naar buiten brengen. De paniekzaaierij over deze covid 19, die een gewone griep blijkt te zijn, wordt opgevoerd door de PCR tests die ons niets kunnen zeggen over de werkelijke besmetting. De meeste regeringen en mainstream media zijn marionetten van de Davos-kliek, gevaarlijke oorlogsmisdadigers. We moet en ons losmaken van dit corrupte en criminele systeem. (https://ourtube.co.uk/watch/8s8vz7oPM5VrTvD; https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2022/01/25/hoopvol-bericht-van-reiner-fuellmich-update; en de hele persconferentie bij de manifestatie te Brussel, 232/1/22: https://live.childrenshealthdefense.org/a-call-to-europe-press-conference-in-brussels-hosted-by-chd-europe)

Zal dit proces ons de hele waarheid openbaren? Zal de oppermachtige wereldelite een eerlijk oordeel beletten? Zal de mythe van de corona “pandemie” uiteenspatten als één grote criminele onderneming van een superrijke elite die de wereldbevolking wil verminderen? Wat ook de onmiddellijke uitkomst moge zijn, we kunnen ons moeilijk voorstellen dat de hele puzzel nog lang kan verborgen gehouden worden. Steeds meer maskers vallen af.

Bron Nieuwsbrief XVII. 5, vrijdag 28 januari 2022, emailbericht pater Daniel Maes: