Pater Daniel: Regeringen voeren oorlog tegen hun eigen bevolking

Standaard

Nieuwsbrief XVII.9, 25 februari 2022, door pater Daniel Maes

Ooit werd democratie verstaan als bestuur van, voor en door het volk. De grote westerse democratieën zijn nu echter een verzameling van marionetten geworden die de soevereiniteit van eigen land en de vrijheid van hun bevolking systematisch afbreken in dienst van onzichtbare miljardairs, wereldheersers die steeds meer controle over de hele wereldfamilie nastreven.  Hierdoor wordt deskundig de plaatselijke economie, het maatschappelijk leven, de eigen culturele rijkdom en de gezondheidszorg samen met de grondrechten vernietigd onder het voorwendsel van een strijd tegen een virus en voor een zogenaamde duurzame, globale, glorieuze toekomst.

“Onze legers voeren oorlogen, gebonden door meer dan twijfelachtige bondgenootschappen, zowat overal, tegen landen die ons nooit hebben aangevallen. Wanneer heeft Afghanistan ons de oorlog verklaard? Of Irak, Libië, Syrië, Jemen, Mali…? Nooit. Maat wij schenden het recht en gaan hen bombarderen en verwoesten die landen op zulke wijze dat ze vele tientallen jaren nodig hebben om zich te herstellen. En welke bevolking werd geconsulteerd door hun regering voordat ze zulke misdaden pleegden tegenover landen en hun bevolking die niet onze technologie heeft om zich te verdedigen? Geen enkel. De beslissingen worden over onze hoofden heen genomen. Precies zoals de absurde en tegenstrijdige covid maatregelen. Precies zoals de verkoop van wapens aan landen die we onverbeterlijke dictaturen noemen, behalve wanneer grote contracten kunnen getekend worden met voor de betrokken kaste serieuze commissielonen, die in fiscale paradijzen afgeleverd worden. Volgens ATTAC  bedroeg het patrimonium van de 500 rijkste Fransen in 2017 20 % van het PIB. Na vijf jaar presidentschap van Macron bedroeg het 43 % van het PIB!” (Daniel Vanhove, 19 februari 2022: https://www.mondialisation.ca/les-gouvernements-desormais-ouvertement-ennemis-des-peuples/5665445)

Het is de taak van een regering zorg te dragen voor zijn bevolking: voeding, kleding, huisvesting, werk, onderwijs, lichamelijke en geestelijke gezondheidzorg, veiligheid. Hierbij is bijzondere aandacht nodig voor huwelijk en gezin als de basis-cel van de maatschappij. Westerse regeringen voeren op al deze terreinen nu een regelrechte oorlog tegen hun eigen volk om de eigen mogelijkheden, ontwikkelingen en cultuur te blokkeren ten voordele van de machtige internationale ondernemingen en plannen. Tevens worden daarbij door de regeringen zelf de morele fundamenten van een samenleving afgebroken. Welke nuchtere burger gelooft nog dat de eindeloze discussies om het doden van een kind in de moederschoot te promoten, bedoeld zijn om moeders in nood of gezinnen te helpen met de huidige moderne medische mogelijkheden? Of dat de perverse druk om kinderen hun eigen seksualiteit te laten kiezen, bedoeld zouden zijn om de gezinnen te steunen? Of dat de beenhouwerijpraktijken van “geslachtsverandering” voor het welzijn van de menselijke persoon dienen? Het zijn fanatieke ideologieën van een ontspoorde wereldelite die de gezonde menselijke en christelijke waarden van iedere samenleving willen uitwissen om een wereldbevolking te herschikken volgens hun grillen.

In feite gaat het om, wat we kunnen noemen, de samenzwering van Davos, nl. om agenten die in heel de wereld gesponsord worden om door te dringen tot de hoogste politieke kringen om het sinistere programma van de “grote reset” te realiseren” (F. William Engdahl, 20 februari 2022: https://www.mondialisation.ca/davos-et-la-conspiration-de-la-lettre-volee-les-leaders-mondiaux-de-demain-de-klaus-schwab/5665469).  

Deze bekende onderzoeksjournalist geeft vervolgens een uitgebreid relaas van de voornaamste organisaties en acteurs van deze wereldwijde misdaad: Agenda 2030 van de UNO, het Wereld Economisch Forum van Klaus Schwab, de Wereldgezondheidsorganisatie… De Zwitserse epidemiologe Astrid Stuckenberger getuigt hoe de WGO vanaf 2006 een corrupte organisatie werd door het geld van Bill Gates. Engdahl geeft ook een uitgebreide lijst met uitleg van nagenoeg alle grote en minder grote wereldleiders, gevormd als “Jonge wereldleiders” in de school van Klaus Schwab. Zij zijn nu de marionetten die de economie, gezondheidszorg, cultuur, morele fundamenten en welzijn van hun land afbreken om hun eigen bevolking als gewillige slaven te kunnen aanbieden aan hun meesters, de superrijke wereldelite.

En waarom voeren de regeringsleiders oorlog, zowel tegen eigen bevolking als tegen andere volken? Omdat een tijd van vrede en welvaart hen niets opbrengt, menen ze. Oorlog brengt de wapenindustrie tot ontwikkeling, geeft nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen en een economische ontwikkeling waarbij de rijksten nog meer winsten maken. Vermits de wereldleiders erg “eugentisch” ingesteld zijn, vinden ze oorlogen een welgekomen vermindering van de wereldbevolking. Tenslotte kunnen de regeringsleiders, dankzij angst en oorlog, hun volk in een stevige greep houden. (https://www.revuemethode.org/m051808.html).

Of luister maar eens naar de wijze waarop de leiders van VS, EU en NAVO  de voorbije dagen hunkerend verlangden naar een oorlog in Oekraïne. Nu Poetin op drie uur tijd heel Oekraïne gezuiverd heeft van de militaire macht van de VS, Engeland en de NAVO, alsook van de neonazi’s in het Oekraïense leger, staat het westen perpleks.

Gisteren, donderdag heeft Rusland blijkbaar in 3 uur tijd Oekraïne gezuiverd van alle westerse militaire macht. Volgens Thierry Meyssan een goede zaak (https://www.voltairenet.org/article215835.html). Gedurende decennia heeft het westen tegen de afspraken en tegen het internationaal recht in, de ene voormalige Sovjetrepubliek na de andere opgenomen, terwijl de NAVO na de ontbinding van het Warschau pakt eigenlijk ook had moeten ontbonden worden. Tenslotte heeft het westen in Oekraïne, de voordeur van Rusland, een staatsgreep gepleegd en de pro-Russische president vervangen door een westerse marionet. Het land werd volgepropt met westerse vernietigingswapens, gericht tegen Rusland en het leger kwam onder leiding van neonazi’s. In de 10e eeuw werd prins Vladimir van Kiev op de Krim gedoopt, wat sindsdien als het begin van Rusland werd gevierd, zelfs in de Sovjettijd! Aan de herhaalde en gerechtvaardigde vraag van Rusland om Oekraïne niet uit te bouwen tot een westerse militaire dreiging voor Rusland, werd geen gehoor gegeven, integendeel.  Vermits gesprekken met het westen niets opleverden, akkoorden en internationaal recht voor het westen niet telden, heeft Poetin op zijn manier geantwoord: kort en krachtig, zoals hij in Syrië heeft gedaan. Hij wil Oekraïne demilitariseren en van nazi’s zuiveren. In Syrië veroorzaakte hij een radicale ommekeer en een begin van herstel van de Syrische soevereiniteit. Hopelijk gebeurt nu iets gelijkaardigs. In elk geval is vanaf nu voor de hele wereld duidelijk dat de VS en hun vazallen niet meer de enige militaire supermacht zijn die alle landen militair aan zich kunnen onderwerpen (dankzij hun meer dan 800 militaire basis in de hele wereld!). Vanaf nu is Rusland de eerste militaire wereldmacht. Het is ook tekenend dat geen enkel NAVO-land Oekraïne tegen Rusland militair durft helpen. Ze kunnen enkel stoer roepen over straffe sancties. Tenslotte is China de eerste economische wereldmacht geworden. Van een unipolaire wereld zijn we eindelijk overgegaan naar een multipolaire wereld. (https://www.mondialisation.ca/il-y-a-lukraine-des-medias-et-lukraine-du-peuple-ukrainien-russe/5665606)

P. Daniel