De VS willen Oekraïne gebruiken om Rusland te vernietigen

Standaard

Enkele jaren geleden bezocht ik samen met Zwitserse vrienden Aleppo dat toen net bevrijd was. Onverwachts werd ik op staat aangeklampt door een Amerikaanse vrouw die vroeg of ik Pater Daniel was, wat ik bevestigde. Ze zei dat ze een medewerkster was van Richard Clark en wilde me hartelijk groeten, ook namens hem, maar vooraleer ik haar iets kon vragen verdween ze weer in een gezelschap, waarmee ze blijkbaar Aleppo bezocht. De Amerikaanse kolonel Richard Black heeft in april 2014 een brief geschreven aan de Syrische president, waarin hij hem bedankt voor zijn moedige inzet voor zijn volk ook voor de verschillende geloofsgroepen en zijn blijvende strijd tegen de buitenlandse (ook VS) terreur. Ik ontdekte in die brief een vooraanstaand politicus met een scherp inzicht, een ruggengraat en een geweten. In mijn wekelijkse bericht schreef ik hierop een commentaar die blijkbaar vertaald is en op een of andere wijze op zijn bureau belande.    Welnu, deze week stuurde een vriend, een gepensioneerde Franse chirurg, die enige tijd met ons heeft meegeleefd en al in verschillende landen in oorlog zijn diensten heeft aangeboden, me een lang getuigenis van deze Richard Black: ”Document: les Russes ne peuvent pas se permettre de ne pas gagner cette guerre.” Een dag later kreeg ik deze Vlaamse vertaling samen met de video in het Engels. Wie door de media nog niet gehersenspoeld is, zal hierin de hoofdlijnen vinden van het conflict rond Oekraïne en de gehele geopolitiek. https://www.frontnieuws.com/kolonel-richard-black-de-v-s-leiden-de-wereld-naar-een-kernoorlog/).

Richard Black is Amerikaans republikeins senator (Virginia) met een behoorlijke staat van dienst vanaf de oorlog in Vietnam, met 269 missies als helikopterpiloot. Hij noemt zich zeer pro-Amerikaans en was bereid om zijn leven te geven in de strijd tegen Rusland. Het huidige Rusland is echter helemaal niet meer de vroegere Sovjetunie. Het Russische volk is nu het meest christelijke van alle grote naties. Rusland heeft het gezin in ere hersteld en is steeds terughoudender tegenover abortus. Helaas blijven de media Rusland afschilderen als de vroegere Sovjet. Uitvoerig spreekt hij over het enorme verschil van oorlogsvoering door Amerika en door Rusland. Hij bezocht Aleppo dat van 2012 tot 2016 voor een flink deel vernietigd werd. Het was “het Stalingrad van de Syrische oorlog”. De wreedste terroristen, door het westen opgeleid, bewapend en betaald, deden wat de VS al in zovele landen hadden gedaan: zonder enige terughoudendheid burgerbevolking uitmoorden, alle infrastructuur vernietigen, wooncentra tot puin herleiden. Hiertegenover staat de huidige Russische inval in Oekraïne in fel contrast, zo stelt Black.  Rusland wil geen oorlog en poogt al decennia om in redelijk overleg te komen met het westen. Een van de grootste tragedies van onze tijd ziet R. Black in het feit dat we niet in staat geweest zijn de NAVO op te doeken. Nadat het Warschaupact ontbonden was, moest ook de NAVO ontbonden worden. Dit is niet gebeurd. En de NAVO heeft maar reden van bestaan als ze een vijand heeft. Vandaar de opgevoerde haat tegen Rusland. In Oekraïne begaan de neonazi’s de grootste gruwelen tegenover hun eigen Russische Oekraïners en de media met al hun perspapegaaien kunnen dag na dag de schuld van al die gruwelen zonder moeite aan Rusland geven, terwijl de Russen zoveel mogelijk willen sparen.  Washington wil echter Rusland zo ver mogelijk tot oorlog dwingen en ze zorgen ervoor dat ze hiervoor de steun krijgen van een gehersenspoelde Europese openbare opinie. Ondertussen is er alleen maar onnoemelijk lijden voor het Oekraïense volk en voor de Russische soldaten die geen oorlog willen.

Als er een atoomoorlog van komt, zal het (nogmaals) de VS zijn die hiervan de aanstoker is. De Amerikaanse wapenbazen geven geen zier om een uitgemoord Oekraïens volk, een verwoest land, een tot armoede vervallen Europa en het Russische volk dat lijdt, integendeel. Kolonel Powel kon de wereld destijds overtuigen dat Irak moest verwoest worden, door een simpele tube (van parfum?) te tonen en toen Madeleine Albright, destijds staatsecretaris de vraag kreeg of het verantwoord was door sancties meer dan ’n half miljoen Irakese kinderen van honger en ontbering te laten omkomen, was haar antwoord koudweg: “wij denken van wel”. Dat was en is de politiek van de eigenlijke Amerikaanse leiders. De topeconoom dr. Paul Robert Craig die vele jaren in de hoogste politieke kringen vertoefde, zegt dat Vladimir Poetin één grote fout maakt, nl. hij denkt dat de machtigste Amerikaanse leiders nog een geweten hebben terwijl zij geen enkel geweten hebben! Het doel nu is en blijft: Rusland van de kaart vegen en daarna China. Als daarmee ook Europa uitgemoord wordt en verdwijnt is dat voor hen meegenomen. En Europa steunt blindelings de westerse voorstelling van zaken en helpt naïef mee aan de totale vernietiging van Oekraïne en tegelijk aan zijn eigen ondergang.

Pater Daniel

Varia

Nieuwsbrief Tegenstroom – 3 mei 2022: Denemarken schort alle coronavaccinatie op. – Dr. R. Malone, uitvinder van mRNA technologie, is zeer sterk gekant tegen de zogenaamde covid 19 vaccins – Inentingen kunnen kinderen tegen bepaalde onschuldige kinderziektes beschermen maar verzwakken hun immuunsysteem zodat ze vatbaarder worden voor andere ziektes en voor chronische aandoeningen – EU wil nog strengere censuur doorvoeren – Noach Hariri (World Economic Forum) wil een transhumane mens die nog machtiger is dan God! – Jezus stichtte op originele wijze een parallelle gemeenschap.

Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft algemene vaccinatie afgewezen. Robert Kennedy jr heeft samen met een groep wetenschappers een proces ingespannen tegen Bill Gates, dr. A. Fauci en de Big Farma omdat volgens hen de vaccins van de laatste 32 jaar niet veilig waren. Bovendien zijn de covid 19 vaccins geen echte vaccins maar bio-genetische experimenten met mRNA die het menselijk DNA veranderen, wat voorheen als misdaad werd beschouwd. De aangeklaagden hebben niet wetenschappelijk verantwoord kunnen aantonen dat hun “vaccins” wel veilig zijn. Voormalig vicepresident van Pfizer Dr. Yeadon waarschuwde hiervoor al lang. De ziektes die men na vaccinatie krijgt kunnen genetische afwijking zijn die niet meer gewoon behandelbaar zijn en gevaccineerden zullen voortijdig sterven. (Overigens is ook de uitvinder van de mRNA technologie, dr. Robert Malone zeer fel gekant tegen deze zogenaamde covid 19 vaccins): https://bestnewshere.com/breaking-news-the-supreme-court-in-the-us-has-ruled-that-the-covid-pathogen-is-not-a-vaccine-is-unsafe-and-must-be-avoided-at-all-costs-supreme-court-has-canceled-universal-vax/ 

De oorlogsmisdaden die de VS in Raqqa (Syrië) begaan hebben moeten door de VN onderzocht worden. Dat is reeds lang de vraag van Syrië. Dat is nu ook de mening van de onafhankelijke Amerikaanse journalist Bradley Blankenship: https://www.rt.com/news/554270-syrian-government-un-investigate-raqqa/

Uitstekend interview van Ab Gietelink met prof. Kees van de Pijl over Oekraïne. Waarom deze oorlog uitgelokt werd. Over het grote gevaar van de vele bio laboratoria. Over de persoon van de president Zelensky (door het volk gekozen omwille van zijn programma van toenadering tot Rusland!) Over de terughoudendheid van Russische troepen. En hoe dit mogelijk zal eindigen: https://odysee.com/@Alternatief.tv:f/117.-feiten-in-oekraïne-waar-de:e

Volgens analisten van de State of the Nation moet en zal Poetin dringend de illegale biolaboratoria in Oekraïne ontmantelen om het bio terrorisme van de VS, VK, EU en NAVO te stoppen: https://www.frontnieuws.com/hier-is-de-voornaamste-reden-waarom-rusland-oekraine-volledig-moet-neutraliseren/