Nieuwsbrief 37, Pater Daniel, 9 september 2022

Comment 1 Standaard

Nieuwsbrief Pater Daniel XVII 37, vrijdag 9 september 2022

Een wereldwijde staatsgreep vanwege de Nieuwe Wereld Orde  

Een flink deel van de wereldbevolking is nog steeds in de ban van corona en vreest hierdoor besmet te worden of zelfs te sterven. Ze dragen mondmaskers, laten zich testen, houden afstand van elkaar of isoleren zich bij het minste verdachte teken. Als er opgeroepen wordt voor een zoveelste vaccinatie zijn ze er als de kippen bij om het vaccin te mogen krijgen.

Toch wordt het aantal mensen die het hele coronagebeuren geloven en erin willen meespelen steeds kleiner. Er verschijnen steeds meer goed wetenschappelijk gedocumenteerde rapporten die aantonen dat hetgeen we sinds bijna twee jaar meemaken een nauwkeurig en lang voorbereid crimineel plan is van een wereldelite die de mensenfamilie drastisch wil verminderen om de rest onder hun totale controle te brengen. Daarvoor hebben ze angst gezaaid rond een covid 19 besmetting, die ze zelf hebben ingevoerd. Een matige seizoengriep hebben ze voorgesteld als een bijzonder dodelijk virus. Ze hebben wereldwijd een pandemie weten af te kondigen, waarvoor op geen enkel moment enige reden was. Ze gaven veel geld uit om valse cijfers te doen verspreiden over coviddoden, betaalden dokters en verplegend personeel om valse getuigenissen te schijven, ze wisten goede en eenvoudige geneesmiddelen te doen verbieden om massaal veel meer mensen te laten sterven van de behandeling dan van de griep zelf. Vooral konden ze wereldwijd een gevaarlijk en onverantwoord medisch experiment uitvoeren met zogenaamde covid 19 vaccins die in feite op de kortste tijd meer doden en ernstige ziektes opleverden dan alle vaccins van de vorige 30 jaar samen. Het lukte hun ook iedere verantwoordelijkheid hiervoor af te schuiven op de bevolking zelf.

De Duits-Amerikaanse topadvocaat R. Fuellmich, gesteund door een grote groep internationale advocaten én wetenschappers heeft al geruime tijd geleden laten weten dat ze alle nodige documenten in handen hebben om te bewijzen dat het hele coronagebeuren de grootste opgezette criminele misdaad is tegen de menselijkheid aller tijden. In sommige landen zijn ze al met succes processen begonnen. Het probleem is dat er nog geen niet corrupte internationale rechtbank bestaat die zulk een proces kan behandelen. Zij streven naar een nieuw aangepast “Neuremberg 2”.

Dr. Vernon Coleman is ongetwijfeld de meest bekende wetenschapper met groot gezag in Engeland. Hij schreef meer dan 100 boeken, die met meer dan twee miljoen exemplaren verkocht werden in eigen land. Zijn boeken werden vertaald in 25 talen en verkocht in 50 landen. Onder zijn medische bestsellers rekenen we: Bodypower, Mindpower, Food for Thought, How to Stop Your Doctor Killing You, Superbody and Coleman’s Laws. Zijn teksten worden door dagbladen en tijdschriften in heel de wereld overgenomen. Ze werden tot film- en radio-series verwerkt. Vanaf het begin van de covidmaatregelen was hij een felle tegenstander. Hij ontmaskerde het onwetenschappelijk en onverantwoord beleid. Hij toonde aan dat de regering de grootste vijand is van het volk, dat hetgeen ze zeggen en opleggen op niets anders dan leugens gebaseerd is, dat ze de volksgezondheid, de handel, economie en het sociale leven vernietigt, dat ze niet voor het goed van het volk werkt maar voor de criminele plannen van een superrijke wereldelite. Vanaf dat ogenblik werden zijn video’s (“de oude man in de zetel”) in de officiële media het meest gecensureerd en bestreden. Zijn heldere inzichten en humoristische commentaren kunnen echter niet gesmoord worden (https://www.vernoncoleman.com/).

Jean-Yves Jézéquel, filosoof, psychanalist en gediplomeerd in menswetenschappen meent nu ook dat we deze wereldwijde misdaad perfect kunnen analyseren. Ziehier enkele citaten. Als voorbereiding op deze staatsgreep organiseerde het Wereld Economisch Forum en de Bill en Melinda Gates Stichting met het Johns Hopkins Center for Health Security in New York op 18 oktober 2019 “Event 2-01” met de bedoeling uit te zoeken: “Hoe kan een pandemie als voorwendsel gebruikt worden om een totale controle in te voeren en op efficiënte wijze de democratie te ontbinden?”  (Jean-Yves Jézéquel, 5 setember 2022 : https://www.mondialisation.ca/coronavirus-le-coup-detat-du-nouvel-ordre-mondial/5670963).

De farmaceutische industrie en de gezondheidsorganisaties wereldwijd werkten mee en beukten met ongekend geweld in op de soevereiniteit van de bevolking. In een eerste periode werd vooral angst gezaaid. De media hielpen om alle mogelijke beperkingen op te leggen: “maskers, lockdowns, verboden op alle gebied, “vaccins”, sanitair paspoort, deskundige afbraak van ieder economisch systeem en banksysteem moesten aan het geheel een nieuwe richting geven om aan de mensen een absolute controle op te leggen door een “numeriek systeem” dat hiervoor werd ontwikkeld”. Daarna presenteerden de media de ”grote redders van de mensheid”. Zij stelden het bevrijdend “vaccin” voor en het zou voldoende zijn dat iedereen gevaccineerd werd om gered te worden: “…zo wordt het transhumanisme bereikt zoals Julian Huxley in 1957 heeft voorspeld…”. Het doel is het menselijk genoom te veranderen, waarvoor 10 injecties nodig zijn. De elite begint wel zenuwachtig te worden en te dreigen wanneer zij vaststelt dat 150 miljoen Europeanen weigeren zich te laten vaccineren of na een eerste spuit weigeren nog verder mee te doen. Het plan is evenwel zeer goed voorbereid. «Klaus Schwab, de uitvinder van het Wereld Economisch Forum heeft al in 1992 de school gesticht voor de « Global Leaders for Tomorrow » die in 2004 omgedoopt werd tot de school voor de « Young Global Leaders». Wanneer je de lijst vanleiders bekijkt zie je “dat het precies de meest ijverigen waren om de schandelijke corona maatregelen op te leggen, alle regels af te wijzen van de geneeskunde en van de echte wetenschap, van het gezond verstand, van de waarheid en van de belangen van het volk. Deze leiders stonden enkel en alleen in dienst van de belangen van de nieuwe wereldorde om een uitzonderlijk wangedrag op te leggen aan heel het volk en hen naar een definitieve slavernij te voeren…”

“De bestuursorganisaties die in dienst staan van de nieuwe wereldorde hebben als doel alle kleine en middelgrote ondernemingen te vernietigen opdat de multinationals die allen gevestigd zijn in de VS en China alles over heel de wereld kunnen monopoliseren”. Hierdoor zal een algemene werkeloosheid ontstaan en een massale honger, waardoor een groot aantal “nutteloze eters” opgeruimd kan worden. Wie overblijft en zich onderwerpt aan de volledige controle over zijn leven, zal van de elite het nodige krijgen om in leven te blijven. Volgens de visie van Klaus Schwab zullen zij “niets bezitten en gelukkig zijn”.

“Hierbij dringt zich dit besluit op: ‘wanneer aan een mens het recht ontnomen wordt het leven waarin hij gelooft te leiden, heeft hij geen andere keuze meer dan zich buiten de wet te stellen’ (Nelson Mandela).

Ook in ons eigen land hadden we al een klein teken van deze bewustwording met de documentaire serie “Tegenwind” waarin zes Vlaamse en Nederlandse wetenschappers vrij het woord mochten nemen. De serie werd vanuit officiële zijde verguisd maar het volk gaf deze serie de publieksprijs.

Varia

Het is onbegrijpelijk hoe de mainstreammedia, waaronder onze VRT, de leugens over de gifgasaanvallen in Syrië steeds maar kunnen blijven herhalen, waardoor zij alleen maar doen wat de wereldelite wenst, nl oorlog blijven aanmoedigen tot ellende van vele onschuldige slachtoffers: https://willyvandamme.wordpress.com/2022/08/29/gifgas-als-wapen-van-propaganda-vrt-steunt-salafistische-terreur/

Oekraïne, door het westen gesteund, schijnt een tweede mislukte aanval op de kerncentrale Zaporozhye ondernomen te hebben, welke door de Russen deskundig werd afgeslagen.  Volgens frontnieuws is het een combinatie van “corruptie, militaire onbekwaamheid en onmacht.” “De krankzinnigen in Washington hadden de boodschap niet begrepen. Wel, zij hebben het nu zeker wel begrepen en zijn wanhopig, vooral nu hun bluf is beantwoord, met inbegrip van de ontmaskering van hun militaire onmacht – zij zijn alleen goed voor PR en het bestrijden van paramilitairen uit de derde wereld”: https://www.frontnieuws.com/ongelooflijk-oekraine-lanceert-tweede-mislukte-aanval-tegen-kerncentrale-zaporozhye/ 

Bijzonder verontrustende evolutie van de biologische laboratoria. Er zouden meer dan 50 laboratoria zijn in Oekraïne en Georgië en 336 in 30 landen. Allemaal onder toezicht van het Amerikaanse leger.  Rusland en China willen hierover klaarheid om te weten of de VS zich schuldig hebben gemaakt aan het schenden van het verdrag van het gebruik van biologische en toxische wapens. Er zijn tekens dat vanuit deze laboratoria ziekten zijn verspreid:

Informatie over de komende vergadering van de staten die aanwezig zijn bij het Biological and Toxin Weapons Convention (BTWC) aangevraagd door Moskou – FREESURIYAH

Op het Wenceslasplein in het centrum van Praag demonstreerden zondag 70.000 (volgens de organisatoren 100.000) Tsjechen voor het afschaffen van de sancties tegen Rusland en tegen de wapenleveringen aan Oekraïne. Zij eisten het ontslag van de regering en willen al een nieuwe regering voorbereiden. Velen zwaaiden met de Tsjechische vlag. Het gezond verstand en het besef van eigen soevereiniteit keren terug! Halleluja! https://www.frontnieuws.com/het-begint-70-000-demonstreerden-in-praag-tegen-de-sancties-van-de-eu/ 

Rusland vraagt dat de zetel van UNO verplaatst wordt naar een ander land dan Amerikaans. Het gastland heeft namelijk de plicht alle delegaties te ontvangen, van welk land ze ook komen. De VS weigerden echter reeds herhaaldelijk visa te verstrekken aan Russische delegaties en komt dus zijn belofte niet na: https://www.voltairenet.org/article217913.html

In de westelijke provincie Ternopil tracht het Oekraïense regime de godsdienstbeleving van het klooster van O.L.Vrouw Hemelvaart te beletten: https://www.golfbrekers.be/welke-god-mag-men-in-oekraine-nog-aanbidden/

Paus Johannes Paulus I is zalig verklaard. Deze keer geeft VRT een vrij goed artikel hierover: https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2022/08/31/de-lachende-paus-johannes-paulus-i-wordt-zalig-verklaard-ook/

Een gedachte over “Nieuwsbrief 37, Pater Daniel, 9 september 2022

  1. Pingback: Nieuwsbrieven Pater Daniel – 2022 | Door de verdrukking naar de Hemel

Reacties zijn gesloten.