Alweer een verhaal


Hobby leidt tot verhalenbundel

  • Momenteel ben ik een digitale verhalenbundel aan het schrijven, waarbij ik mijn nieuwe hobby, die ik graag in mijn vrije tijd beoefen, aanwend. Mijn nieuw verworven passie is gewijd aan het creëren van korte verhalen, met soms een verborgen boodschap.
  • Hoewel deze verhalen op het eerste gezicht losstaand lijken te zijn, hebben ze wel degelijk een onderlinge samenhang.
  • De meeste gebeurtenissen vinden plaats in de teutendorpen van de Brabantse Kempen, met mijn geboortedorp als middelpunt.
  • De bundel gaat verder dan louter een verzameling van verhalen. Het zijn puzzelstukjes die samenkomen tot uiteindelijk een groter geheel. Elk verhaal onthult een fragment van de puzzel. Elk verhaal wil een passend puzzelstukje zijn binnen het grotere plaatje. Het is alsof je stap voor stap een groot schilderij aan het onthullen bent.
  • Venray, 2023, Jack Geudens, priester en activiteitenbegeleider

1. Alledagverhalen

2. Geloofsverhalen