Boek Forbidden Grief – verboden verdriet

Leave a comment Standaard

In ‘Forbidden Grief’ (= verboden verdriet), legt Dr. Theresa Burke het belang uit van het luisteren naar diegenen die worstelen met een abortus in het verleden, en suggereert ons wegen voor meer begrip en genezing in een samenleving, waar vrouwen niet langer hun pijn moeten verbergen.
Voortbouwend op de ervaring en inzichten van honderden van haar cliënten, laat Dr. Burke ons inzien hoe onderdrukte gevoelens kunnen leiden tot zelf-destructief gedrag, gebroken relaties, obsessies, eetstoornissen, ouderschap moeilijkheden en andere emotionele of gedragsproblemen.

– Bestel hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s