Over de website: ‘de Waarheid Achter’

Comment 1 Standaard

Over

DE WAARHEID ACHTER

  • Propaganda werd en wordt doelbewust ingezet om de publieke opinie te beïnvloeden. Censuur wordt daarbij toegepast om informatie die naar het publiek gaat te controleren. Deze vormen van manipulatie zijn gericht op stabilisatie van macht. Iets wat niet waar is kan ook als waarheid verkondigd worden doordat geen volledig zicht bestaat op de echte waarheid. – Carina van Uffelen
  • Gelukkig zijn er onafhankelijke wetenschappers die moedig tegen de algemene stroming ingaan. Deze weerstand krijgt geen toegang tot de gewone media maar blijft wereldwijd wel groeien. – Pater Daniel
  • Mensen willen weten wat er aan de ‘achterkant’ van de gepresenteerdewerkelijkheid gebeurt. Gebruik je innerlijke ruimte om na te denken over jezelf, je leven, je wensen, je gezin, je bedrijf of wat dan ook om de juiste keuzes te maken. Gebruik je creativiteit om je eigen leven te leiden ondanks die steeds meer verwrongen werkelijkheid om je heen. – pastoor Geudens
  • Veel meer dan onze talenten, zijn het onze keuzes die bepalen wie we werkelijk zijn. – J. K. Rowling

Info: https://kerkplaats.com/


Een gedachte over “Over de website: ‘de Waarheid Achter’

Reacties zijn gesloten.