WEF waarschuwt voor komende Cyberaanval

Standaard

De waarheid achter

World Ecocomic Forum waarschuwt voor komende Cyberpandemie

De leiding van hetWorld Economic Forum (WEF),de kliek achter de Great Reset “build back better”, waarschuwt dat deCovid-19 pandemiekinderspel zal blijken te zijn vergeleken met de volgende crisis. De kreet “build back better” is trouwens niet nieuw want het maakt ook al minstens 15 jaar deel in kringen binnen de Verenigde Naties in het kader van Agenda 2030. Het lijkt mij goed nog even te melden wie er sinds 2020 zitting hebben in de raad van toezicht van het WEF.Het gaat onder meer omde klimaat fantast Al Gore,oud-vicepresident van de Verenigde Staten, Bilderberger (2013 en 2016)Christine Lagarde, voorzitter van de Europese Centrale Bank,Feike Sijbesma, bestuursvoorzitter van DSM en lid van de raad van commissarissen van De Nederlandse Bank (DNB) enBilderberger Sigrid Kaag(D66) minister voor Buitenlandse Handel…

View original post 483 woorden meer