Stirezo ondersteunt drie pro-life initiatieven

Standaard

Wat voor flyers neem je mee? Hoe spreek je vrouwen aan, zonder opdringerig te worden? Wat doe je als aborteurs je lastig vallen? Stirezo beveelt organisaties aan die goed nagedacht hebben over hulpverlening en op een effectieve wijze hun bijdrage leveren aan de bescherming van de ongeboren kinderen:

Donum Domini

De Duitse pro-lifers van Donum Domini komen naar Nederland nu maatregelen in Duitsland daar het waken bijna onmogelijk hebben gemaakt. Bovendien kloppen veel Duitse vrouwen bij Nederlandse abortuscentra aan. De wakers van Donum Domini staan onder andere bij de Bloemenhovekliniek in Heemstede. Ze bieden vrouwen hulp aan en bidden voor ze. Dat redt vele kinderlevens. Website HIER.  

Samen voor het Leven

Via het project Samen-Leven biedt Stichting Samen voor het Leven ondersteuning aan (zwangere) vrouwen die zich in een crisissituatie bevinden. Zodat ze kunnen kiezen voor een toekomst samen met hun kind(eren). De moeder wordt gesteund in het vergroten van haar persoonlijke veerkracht. Samen voor het Leven ondersteunt de moeder zolang zij het zelf wil en nodig heeft. Website HIER.

Rachel’s Vineyard

Abortus heeft naast kinderen ook vrouwen als slachtoffers. Vaak zien ze onder druk van familie of door geldtekort geen andere uitweg. Daarom heeft zuster Sterre (Blauwe Zusters) [eigenlijk zuster Catharina, red.] met enkele andere pro-lifers het Amerikaanseinitiatief Rachel’s Vineyard naar Nederland gehaald. In de retraites mogen de moeders de helende kracht van Jezus ervaren. Door de vergeving en de ervaring van liefde van God wordt een genezingsproces in gang gezet waardoor deze moeders weer een nieuwe start kunnen maken. Website HIER.

Ik wil deze pro-life organisaties van harte bij u aanbevelen. Mocht u actief willen worden bijvoorbeeld in hulpverlening, dan bent u bij deze organisaties aan het juiste adres. Stirezo ondersteunt deze pro-life initiatieven op financieel, logistiek, publicitair en juridisch vlak.

Contactgegevens:

Stichting Civitas Christiana | Campagne Stirezo Pro Life,

Pastoor Rabouplein 5,

6564 BP Heilig Landstichting

Website https://stirezo.nl/