NAVO oorlog tegen Rusland in Syrië feitelijk begonnen

Standaard
Xander, 13-07-2016. Vanuit NAVO trekken  konvooien met artillerie, raketten, munitie en extremisten, de facto beschermd door Franse en Amerikaanse special forces, Syrië binnen – Brits parlement bevestigt: Saudi Arabië en Golfstaten financieren ISIS, moslimextremisten met Amerikaanse wapens uitgerust


Gisteren bombardeerden 6 Russische TU22M3 lange-afstandsbommenwerpers diverse stellingen en wapendepots van ISIS. Ondertussen levert het Westen steeds meer wapens en raketten aan de Syrische moslimextremisten om tegen de Russen de vechten.


Afgelopen week heeft in Syrië feitelijk een oorlogshandeling plaatsgevonden van de NAVO tegen Rusland, toen een Russische Mi-25 helikopter door een Amerikaanse TOW raket werd neergeschoten. We herinneren u er nog maar eens aan dat de Russen als enige grootmacht op uitnodiging van de legitieme Syrische regering in het land opereren, terwijl het Westerse-Turkse-Arabische bondgenootschap er illegaal islamitische terreurgroepen zoals Al-Nusra/Al-Qaeda en ISIS steunt en bewapent voor hun strijd tegen president Assad (waarbij en passant ook duizenden christenen en ‘verkeerde’ moslims worden vermoord). Geen enkele normale Europese burger zit te wachten op de Derde Wereldoorlog met Rusland, maar dat is wel exact waar de EU, de VS en de NAVO met open ogen op afsturen.

Oorlog tegen Rusland in Syrië

Bij de recente NAVO top in Warschau werd besloten om nog nauwer samen te werken met de EU, om de zogenaamde ‘Russische dreiging’ te beantwoorden, zoals de politiek en media ons willen wijsmaken. In werkelijkheid lokken de NAVO en de EU zelf welbewust een grootschalig militair conflict met Rusland uit, zowel in Oekraïne, Oost Europa als in Syrië.

Het neerhalen van een Russische helikopter met een aan de moslimrebellen geleverde Amerikaanse raket was feitelijk een ‘proxy’ oorlogshandeling van de NAVO. De jihadisten in Syrië krijgen van en via Turkije, Jordanië en Arabische Golfstaten grote hoeveelheden moderne Westerse wapens geleverd, onder andere uit de VS en Duitsland, om hun strijd tegen de Syrische regering en Rusland voort te zetten.

Lees verder…