Cardinal Burke: “I Call Upon All Catholics to…Highlight the Truth on Marriage”

Comment 1 Standaard

Veritas Vincit: The Truth Shall Prevail

Named by Benedict XVI prefect of the Supreme Tribunal of the Apostolic Signatura, a dicastery of the Roman Curia, American cardinal Raymond Burke was discharged from this mission by Pope Francis, and named chaplain of the Order of Malta. An extremely rare event in the history of the Church, he dared to criticize publicly the method followed by the Pope during the Synod on the Family.

The weekly magazine of major French daily Le Figaro dedicated an issue last December 2014 to what it calls the “Secret War in the Vatican: How Pope Francis shakes up the Church”. The general theme is that already mentioned elsewhere, of an authoritarian pope, his strong decisions, and individuals who are dissatisfied or merely puzzled with his procedures and ideas – and are therefore eliminated one by one.

The special also includes the following interview granted by Cardinal Burke:

Le Figaro Magazine– Can…

View original post 618 woorden meer

Een gedachte over “Cardinal Burke: “I Call Upon All Catholics to…Highlight the Truth on Marriage”

  1. De Poolse Bisschoppen bisschoppenconferentie verwerpt de Heilige Communie for the Gescheiden en hertrouwd ~ de Bisschoppen Zal “Trouw Blijven aan de leer van Johannes Paulus II …” Is Weer Een hele Prachtige Blog eerwaarde, ik ben Maar Een gewoon mens en can Daar Geen Uitspraken op DOEN . Wel is Het normaal; DAT mannen Moet DOEN DAT er in de bijbel Geschreven staat, nl de paus is hier de Aardse voorspreker van at this moment DUS Moet van Iedereen Zich daaraan aan houden.Het Goede wint toch Altijd Van het kwade … has are Tijd Nodig, toch Zal Het geschieden. Wens je nog Een vreugdevolle zaterdag teen Met vriendelijke groeten van Walter.God zegene u mijn vriend.

    Like

Reacties zijn gesloten.