Brief hulpbisschop De Jong over abortus

Standaard

Stirezo

Stichting Recht Zonder Onderscheid
Pastoor Rabouplein 5
6564 BP H. LANDSTICHTING
Nijmegen, 28 september 2010

Geacht parlementslid,

Afgelopen dinsdag 21 september heeft Hare Majesteit de koningin de troonrede uitgesproken, waarmee het demissionair kabinet de plannen voor het komend parlementair jaar bekend gemaakt heeft. Helaas werd er opnieuw geen melding gemaakt van het feit dat in Nederland jaarlijks meer dan 30.000 kinderen in de moederschoot worden vermoord. Inmiddels is sinds de invoering van de Wet afbreking zwangerschap op 1 mei 1981 inmiddels bijna een miljoen mensen de toegang tot Nederland definitief ontzegd, ja ze hebben het daglicht niet eens mogen zien. Aan de discriminatie van onschuldige mensen, waarvan de eigen moeder zegt dat ze voor een probleem gaan zorgen, wordt geen einde gemaakt. In plaats van hulpverlening wordt voor de doodstraf gekozen. Hoe is het mogelijk dat we – terecht – veel aandacht geven aan het vinden van vermoorde baby’s, als…

View original post 428 woorden meer