Fotoshoot pastoor Geudens door Marloes van Loon

Standaard

Fotoshoot; hier http://marloesvanloon.com/fotoshoot

Marloes: “Voor het onderdeel Portret zouden we een serie foto’s maken rondom het thema ‘Helden en Idolen’. Ik heb hierbij gekozen voor het Priesterschap als beroep. Mijn oom is priester en de laatste tijd lijken mensen dat beroep steeds vaker als niet meer noodzakelijk te zien, terwijl het wel een beroep is waarvoor je heel wat opoffert en waarbij heel je leven in het teken van het priesterschap staat en waar je dus best tegenop mag kijken. De eerste categorie moesten we ons model ‘heroïsch’ afbeelden. Bij de tweede zouden we foto’s maken voor in een vakblad. De derde voor in een magazine en de laatste categorie mocht je zelf invullen waarbij ik geprobeerd heb het leven achter het priesterschap te laten zien”.

Marloes van Loon, 15-12-1993; studente Academie voor Beeldende Kunsten Maastricht; studeerrichting Visuele Communicatie. ​Op haar website MarloesvanLoon.nl zijn een aantal van haar projecten te zien. 

Pastoor Geudens