The Passion of the Christ

Standaard

nieuwsbreker

Veel mensen kennen de bijbel gebeurtenissen en het verhaal dat wij een schepper hebben, en zijn erg nieuwschierig of er daadwerkelijk bewijs voor bestaat. Ik kan jullie met 100% zekerheid zeggen dat er wetenschappelijk bewijs is voor de gebeurtenissen uit de bijbel en zelfs wetenschappelijk bewijs voor leven na de dood. De bewijzen kunt u in dit artikel inzien. http://nieuwsbreker.wordpress.com/2013/11/14/wetenschappelijk-bewijs-voor-het-bestaan-van-de-hemel-en-god/ Ik wil dit Paasfeest afsluiten met de documentaire The Passion of the Christ waarin jezus werd gemarteld en vermoord door de toenmalige heersers omdat hij de boodschap verkondigde aan de mensen dat er een hemel was en een schepper, en dat het leven niet draaide om geld en materie maar om vriendschap en liefde. Deze documentaire is er een die dwars door uw ziel zal snijden en zal doen wakker schudden.

View original post