Brief van Mgr J.P. Delville aan de kleine zielen

Standaard

Legioen Kleine Zielen van het Barmhartig Hart van Jezus

Brief van Monseigneur Jean-Pierre Delville, bisschop van Luik, aan de Kleine Zielen

copie-de-img_2810

Dierbare Kleine Zielen,

U zijt in heel de wereld aanwezig! U bidt tot Jezus en U beleeft het evangelie met de hulp van de Boodschap van de Barmhartige Liefde die U vindt in het dagboek van Marguerite! U getuigt van uw geloof en U bewerkt bekeringen in een wereld die dit zo hard nodig heeft! U beleeft de vreugde van het geloof, zoals onze Heilige Vader, Paus Franciscus, vraagt in zijn apostolische exhortatie Evangelii Gaudium.

Ik wil U heel graag aanmoedigen en bemoedigen in het beleven van het geloof en in uw engagement. Om het Legioen van de Kleine Zielen te consolideren heb ik aanvaard dat P. Yves-Marie Legrain, omwille van gezondheidsredenen, zijn ontslag heeft gevraagd als internationale proost van het Legioen Kleine Zielen. Ik dank hem uit de grond van mijn hart voor alles wat hij voor…

View original post 526 woorden meer