Boek De Schepping – Don Guido Bortoluzzi opnieuw verkrijgbaar bij Madonnacentrum Totus Tuus

Standaard

Beste Facebook- en wordpresslezers,

Al enige jaren beschik ik over het boek “De Schepping”, door Don Guido Bortoluzzi geschreven. Een geloofsvriend van mij heeft het van mij geleend en ook gelezen. Beide zijn wij overtuigd van het belang van dit boek voor de Theologie en de Wetenschap, omdat daar een soort van verzoening plaats vindt tussen twee schijnbaar onverzoenlijke theorieën: namelijk het Creationisme en de Darwinistische Evolutietheorie.
Het boek behandelt de door God de Vader aan Guido Bortoluzzi gegeven openbaringen over het ontstaan van de mens etc. zie;
https://geudens.wordpress.com/2012/02/23/boek-de-schepping-don-guido-bortoluzzi-door-mr-omer-dhooge/

Dit boek was lange tijd niet meer verkrijgbaar, maar vandaag kreeg ik het bericht dat het nog te bestellen is bij het ‘Madonnacentrum Totus Tuus‘, Frans van Dijckstraat 5, 2100 Deurne-Antwerpen.
Tel. 00323 2362015. Mail: rozenkransm@gmail.com
Dit schrijf ik u vanwege het grote belang van dit boek, en vooral ook in de Nederlandse taal, zodat een groter lezerspubliek hiervan kan kennis nemen; waardoor evt. de ‘Wetenschap’ er ook interesse in krijgt…


Op https://guidobortoluzzi.wordpress.com/ : lezen we het volgende:

“Eindelijk blijkt de door God gekozen tijd te zijn bereikt! Hij heeft zich verwaardigd om de mensheid over duistere punten van het boek Genesis in te lichten, gebruik makend van een eenvoudig priester van een bergparochie, Don Guido Bortoluzzi. (…) Een door God aangestuurde schepping middels een vorm van ‘bemiddeling’ geeft op al deze theorieën antwoord. Bemiddeling geeft aan dat God datgene als een ‘middel’ of instrument gebruikt tijdens de creatie van om het even welke soort, de mens inbegrepen, wat als vrouwtje van de soort onmiddelijk aan de nieuwe soort voorafgaat. In zo’n vrouwtje nu implanteert Hij de daaropvolgende schepping…”