Gezinsweekend met Mgr. Mutsaerts 18 t/m 20 september – Abdij van Postel

Standaard

Gezinsweekend met Mgr. MutsaertsVan vrijdag 18 t/m zondag 20 september organiseert de abdij van Postel een gezinsweekend. Op zaterdag 19 september is er de gezinsdag rond het thema “De kern van ons geloof”.

Mgr. Rob Mutsaerts, hulpbisschop van het bisdom Den Bosch, zal zaterdagvoormiddag een conferentie geven en de H. Mis celebreren. Erwin en Nicky Verslype, een katholiek echtpaar met vier opgroeiende tieners, verzorgen de catechese in de voormiddag en zullen ’s namiddags de tweede conferentie verzorgen. Het zal een dag worden gevuld met gebed en ontmoeting, geloofsverdieping en gesprek.

We vieren de H. Mis met onze gezinnen en nemen deel aan het avondgebed van de abdijgemeenschap. Er is biechtgelegenheid voor oud en jong. Er is catechese en opvang voor de kinderen. Iedereen mag deelnemen, men hoeft niet in gezinsverband te komen.

Voor wie op zoek is naar meer; wie dieper wil kennismaken met andere jonge gezinnen; wie met andere jonge gezinnen wil bidden; wie even in stilte met Maria bij Jezus wil vertoeven tijdens de Aanbidding; wie gezellig wil napraten… is er de mogelijkheid om het ganse weekend te komen: van vrijdag 18 september (vanaf 19.00 uur) tot zondag 20 september.