Armoede en werkeloosheid zullen dramatisch toenemen

Standaard

Bent u al de Pineut ?

Volgens een nieuw rapport van de Wereldbank zullen er de komende tien jaar ongeveer een miljard jongeren op zoek gaan naar banen die er niet of veel te weinig zijn.
De wereldeconomie loopt verder terug en er zijn nu al een kwart miljoen Europeanen die rond de armoede grens leven. Terwijl de wereldeconomie zich in een neerwaartse spiraal bevindt en Europa wordt overspoeld door vluchtelingen die met miljarden Euro’s aan kosten op de begrotingen zullen drukken, leeft een groot deel van de Europese Unie al in bittere armoede. Lees Verder bij de Bron »»

Al eerder schreef ik op dit blog over de +/- 3 miljard armen wereld wijd die moeten leven van $2 dollar per dag. Volgens de VN is dat aantal veel lager door de doelstelling dat armoede voor 2030 de wereld uit geholpen moet zijn. Inmiddels is het jaartal verschoven naar 2050 en schijnt het maar niet te…

View original post 605 woorden meer