Mooi Vakantiehuisje Rosa Mystica vlakbij Maastricht

Standaard

Blog

Chalet Rosa Mystica is gelegen op 4-sterren camping en vakantiepark Jocomo tevoorkant-vanaf-de-weg1 Lanaken te België op slechts 7 km afstand van het oude historische stadscentrum van Maastricht, Nederland. Het is een sfeervol vrijstaand houten vakantiechalet (55 m2) voor 2 tot 6 personen (2 kinderen) met veranda, mooie omheinde tuin (300m2) en eigen parkeerplaats. Het chalet is begin 2016 van binnen en buiten geheel gerenoveerd, met o.a. een nieuwe keuken, badkamer, tv, meubelen, bedden, airco, speeltoestel buiten etc. Het chalet beschikt daarnaast over draadloos internet. Er is wasmogelijkheid in het  sanitaire gebouw op de camping.


logogroen1

Camping/vakantiepark Jocomo ligt in het mooie bos- en natuurgebied Nationaal Park Hoge Kempen. De camping beschikt over veel ruimte en faciliteiten, zoals bijv. een mooi openluchtzwembad (alleen in de maanden juli en augustus geopend), visvijver, speeltuin, tennisbaan en is daarom geschikt voor gezinnen met kinderen.

De camping beschikt over meer faciliteiten:

  • jeu de boulesbanen
  • voetbalveld, panna voetbal
  • buitenfitness
  • speelhal
  • roeivijver
  • paintbal

View original post 50 woorden meer