De Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld (7)

Comments 4 Standaard

Nieuwsbrief van Franklin ter Horst, 21-12-2020

Alle maatregelen die in het Covid-19 stappenplan zijn beschreven, zijn tot dusver haarfijn uitgekomen. Ook de nieuwe lockdown is geen verassing. 

Het coronabeleid van Rutte&CO is niets anders dan ‘totaal ongefundeerde hysterie’, en ‘de grootste hoax die ooit tegen het nietsvermoedende Nederlandse publiek werd uitgevoerd. Klik ook hier. De reden van de nieuwe lockdown is gebaseerd op toename van het aantal besmettingen ten gevolge van de nietszeggende Polymerase Chain Reaction (PCR) test. Deze test kan geen virus aantonen. Jaar na jaar stromen de ziekenhuizen in het najaar vol als gevolg van bijvoorbeeld verkoudheidsvirussen en griep. Zie hoe dat was tijdens de griepjaren 2016 of 2018. Nu noemen ze dat corona en wordt de hele wereld plat gelegd. De Nederlandse rechtsstaat is in 2020 voor onze ogen ontmanteld en onze basisrechten, onze privacy, onze vrijheid en onze mensenrechten grof geschonden. De nieuwe lockdown is opnieuw een misdaad tegen de menselijkheid! Nooit eerder onderdrukten politieke leiders hun eigen onderdanen zó erg door normaal menselijk contact te verbieden en te criminaliseren, en zowel het welzijn als de bestaanszekerheid wereldwijd van vele honderden miljoenen mensen weg te vagen.

Talloze wetenschappelijke studies die onomstotelijk bewijzen dat lockdowns niet helpen om virusverspreiding tegen te gaan en dat ze onbeschrijflijke verwoesting aanrichten in de hele samenleving, worden achteloos terzijde geschoven. Terwijl in diverse artikelen in de mainstream media te lezen valt dat Rutte het er moeilijk mee had deze nieuwe maatregelen aan te kondigen, voert deze man in werkelijkheid achter het masker van medeleven geheel volgens opdracht de The Great Reset maatregelen van zijn grote baas Klaus Schwab uit. Wat de wereld tot dusver heeft meegemaakt is pas het begin want de dwangmaatregelen van het Covid-19 stappenplan zullen in de loop van 2021 nog verder worden opgevoerd met inbegrip van nieuwe lockdowns.

4 gedachtes over “De Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld (7)

  1. Pingback: Franklin ter Horst: de Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld – in 7 delen | Geef Mij je liefde

  2. Beste Franklin, ik vind de discussie over het virus op één punt niet duidelijk. Heb jij antwoord?
    Het zou gaan om een gemanipuleerd coronavirus, met zelfs volgens Indische wetenschappers en Luc Montagnier HIV-sequenties. Anderzijds lees ik dat geen enkel laboratorium het virus heeft kunnen isoleren en zuiveren. Als dat laatste zo is, hoe kan het eerste dan kloppen?

    Like

Reacties zijn gesloten.