Franklin ter Horst: de Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld – in 7 delen

Standaard

Nieuwsbrieven van Franklin ter Horst

Covid-19 is niet de naam van een virus maar de codenaam van een internationaal plan voor de controle en vermindering van de wereldpopulatie. Zie ook deze video.

Wij zijn getuige van de grootste misdaad in de menselijke geschiedenis. Dit plan is de afgelopen decennia ontwikkeld en in 2020 in de praktijk gebracht. Het gaat om een plan waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord. Neem daarom eens de moeite de Covid-19 reis naar globalisering van de wereld te openen om te zien hoe veelomvattend de plannen van de machthebbers zijn om de wereldbevolking volledig te onderwerpen. De wereldbevolking wordt sinds het begin van 2020 geconfronteerd met ontwikkelingen die nog nooit eerder in de geschiedenis zijn vertoond. Overheden confronteren de wereldbevolking met een serie absurde maatregelen die het leven van honderden miljoenen mensen ontregelen met machthebbers op de achtergrond die de hele wereld in één grote gevangenis willen veranderen.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7