De Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld (3)

Comment 1 Standaard

Nieuwsbrief van Franklin ter Horst, 23-11-2020

To translate his newsletter into different languages, click here

Vervolg Covid-19 stappenplan Fase 1: Dreig met nieuwe lockdowns vanaf oktober 2020 vanwege toename van het aantal besmettingen. Geef de mensen die weigeren aan de eisen van de overheid te voldoen, de schuld van de nieuwe maatregelen. Gebruik de media om de mensen die zich niet aan de regels houden te beschuldigen oorzaak te zijn van de nieuwe maatregelen.

Tot op dit moment lopen de maatregelen van Rutte&Co exact volgens het Covid-19 stappenplan. Op drie november zei Rutte: Samen is het ons gelukt om de stijging van het aantal besmettingen te doorbreken. (positieve testen noemen ze plotseling besmettingen) Maar ondanks deze opmerking zei hij het nodig te vinden harder in te grijpen. Logisch natuurlijk want ze moeten wel vaste tred blijven houden met het verloop van het wereldwijde Covid-19 stappenplan. Velen weten inmiddels (behalve degenen die nog steeds in diepe slaap verkeren) dat er geen enkele reden is voor wat voor extra maatregel dan ook – niet voor de 1,5 meter, niet voor een lockdown, niet voor slavenmaskers en niet voor een mogelijk toekomstige avondklok.

We zijn op de goede weg, zei Rutte maar het gaat nog te langzaam daarom doet het kabinet er zelfs nog een schep bovenop. Hij sprak van een ‘moeilijke boodschap’!!! ‘De cijfers moeten sneller dalen om overbelasting van personeel in de ziekenhuizen te voorkomen en om de kwaliteit van de zorg voor alle patiënten te garanderen. Ook willen we de weg terug naar meer vrijheden in ons dagelijks leven bespoedigen. Het kabinet heeft daarom besloten om voor de komende 2 weken, bovenop de huidige gedeeltelijke lockdown, extra maatregelen in te stellen.

Lees hier verder: www.franklinterhorst.nl

Een gedachte over “De Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld (3)

  1. Pingback: Franklin ter Horst: de Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld – in 7 delen | Geef Mij je liefde

Reacties zijn gesloten.